2 viktiga saker | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

2 viktiga saker

2 livsviktiga saker jag har med mig idag:

Åksjuktabletter!
Jag älskar att åka karuseller men blir så åksjuk lätt, och har man väl börjat att må lite illa så försvinner det inte. Alltså är detta räddaren i nöden. 
Jag kan inte räkna antalet gånger jag varit nära på att spy, och jag har även spytt i karuseller. Känns lite sådär va att sitta med spya över sig själv.
Eller som när man var liten och gick i skolan och alla satt och kollade i roliga böcker i bussen. “Kolla här Malin!!” sa de. “Jag måste kolla på vägen” svarade jag alltid och kände mig lika tråkig varje gång. Kul barndom, har sett en hel del vägar kan jag meddela. Typ som när nån ber mig läsa av kartor när man är ute och kör. JOMENVISST HOPPAS KARTAN ÄR HÅLLBAR TILL ATT SPY PÅ. fast det gör inget, jag suger ändå på kartor (okej jag suger inte på kartorna fy vad äckligt HAHA, men jag är en extremt dålig kartläsare). Fast nu lever vi ju modernt och har GPS. Lika bra.

Har testat en del grejer mot just åksjuka men dessa funkar bäst! Man tar ett piller sen håller det i 12 timmar och under de timmarna kan man leva som vilken normal människa som helst. Jag har aldrig testat att åka typ virvelvinden eller att snurra tusen varv, pallar inte utmana ödet för en gångs skull…
R2

En annan räddare i nöden är hemsidan Uffessakerochting.se , jag tänkte att eftersom mitt batteri på min telefon dör så snabbt så hur skulle jag klarat mig en hel dag utan att ladda min telefon? Därför beställde jag en billaddare till min telefon för två dagar sen och den kom hem igår. HUR SNABBT OCH BÄST??! Nu kan jag ta massa kort, hålla instagram uppdaterat och ringa 112 om det behövs. Viktigast är ju självklart instagram.

r1

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ch

    Nackdelen med åksjuketetabletterna är ju biverkningarna.. Jag blir aldrig illamående, men aaastrött och kan sova nästan ett helt dygn, men lite uppehåll för att äta. Så måste leta annat mot åksjuka :/

Annons
stats