| Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

hand

Jag har opererats sju gånger sen jag föddes, från början fanns det liksom inga fingrar alls när jag föddes, och tummen bara hängde i en skinnbit så läkarna sydde fast den (tänk att gå runt med en dinglande tumme liksom..).
Läkarna har sedan dess tagit benbitar från olika delar i min kropp, typ från tårna. Sen har de tagit skinnbitar från mina tår, min ljumske och mitt ena armveck. Det är helt sjukt egentligen vad läkarna kan göra..

Det är ingen sjukdom jag har, några har trott att det är dysmeli (stavning?) men det är det inte, jag föddes såhär för att min hand låg klämd på något vis och inte kunde utvecklas i min mammas mage.

Just i nuläget så tycker jag inte det är speciellt jobbigt med min hand, jag är ju precis som alla andra ändå. Människor som älskar mig älskar mig för den jag är och inte för den jag kunde ha varit.
Dessutom kunde det ha varit så mycket värre än vad det är. Det är de senaste två åren som jag börjat bearbeta detta med min hand, och jag tycker att den gör mig unik även fast jag hatar den ibland.. Det finns lite saker jag funderar över såklart, jag måste ha förlovningsring och vigselring på höger hand, hur kommer jag att tackla problem om handen i vardagen i vuxenlivet osv. Vad gäller mina kommande barn så tror jag inte att de kommer skämmas eller så, för jag kommer visa dem så mycket kärlek och att man ska respektera alla människor som de är eftersom alla är unika och fina på sina egna vis.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats