| Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

2013
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
 Jag utvecklades mycket psykiskt som person, började min medicinering mot epilepsi, åkte till Barcelona, lärde mig äta tomtegröt och började satsa ordentligt på träningen!

Hur har ditt 2013 varit?  Det har varit både upp och nedgångar, början av året var bara ett helvete men det är sjukt vad det förändrats fram till slutet av detta året. I början av året gick det bara utför men jag byggde upp det och gav inte upp. Så jag får nog ändå säga att det varit ett bra år, jag har skrattat så himla mycket och har så många bra och roliga minnen! 

Blev du kär i år? Ja, om jag blev! *generad*
b7

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? Det är några olika datum.. 14 juni, 22 april, 9 maj, 22 december.

Vad är din största framgång 2013? Det måste vara mig själv, hur jag gjort en framgång med mig själv genom att börja lyssna på mig själv och min kropp.

Bästa köpet? Min pojkvän! Jag hittade honom på tradera och vann budet som slutade på 4 kronor!

Vad spenderade du mest pengar på? Svår fråga, men typ resor och cola zero kanske? Och sen då dedär budet på tradera.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Jaaa! Mina vänner, alla roliga och galna minnen och sen att jag träffade Gabriel som verkligen lyser upp mitt liv, och ni bloggläsare såklart. Ett par dagar minns jag så jäkla bra och skrattar ihjäl mig, jag tror den roligaste dagen på hela året var valborg i Lund alltså. Det var CRAZY och så kul! 
IMG_1036

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Avicii – Wake me up, Deep in love, Candy, Mange bjuder, The fox, Perfect two, Det går för långsamt, Fuck U Betta (från 2012 också), Sexleksak, Miss Decibel, Wrecking Ball.. ja det finns några haha!!

Vem har du umgåts med mest? Jag har umgåtts mycket med mig själv faktiskt, men annars måste det vara Petra och Gabriel det sista halvåret, och det första halvåret var det nog Sabina, Sandra och ett gäng jag alltid umgicks med förr. 
p1

Har du haft ett förhållande under 2013? Ja, ett som tog slut precis i januari (önskar det tog slut tidigare, för det är en av orsakerna till att mitt mående första tiden under 2013) och sen förhållandet jag har nu.

Vart reste du under 2013? Alanya (Turkiet), Sverige, Danmark, Barcelona (Spanien) och London.

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Slippa ångesten, slippa krampanfall, slippa vara rädd och paranoid och nojig hela tiden. Detta är någor jag saknat att vara fri från och som jag hoppas det blir mindre av 2014. Sen saknade jag även kärlek första halvåret, och sista halvåret blev det inte så mycket jag träffade min bästa vän pga plugg osv så det hoppas jag det blir mer av.

Vad gjorde du på din födelsedag? Jag minns fan inte haha.. Men jag och min bästa vän Sabina firade våra födelsedagar eftersom vi fyller år nästan samma dag, så vi bodde på hotell och hade kul!
7

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Ja det finns det väl alltid.. Mindre dåliga känslor, jag sökte mycket bekräftelse på vis jag kanske inte borde, och sen förlorade jag några stycken i dödsfall också vilket aldrig är kul. Fick även tråkiga besked med sjukdomar från personer som står mig nära. Och sen önskar jag att jag hade smällt pedofilen på käften ännu hårdare i Alanya..

Vem saknade du? De som inte finns i livet idag!

De bästa nya människorna du träffade? Jag träffade många nya människor men de som kom mig nära var ju då min pojkvän jag träffade, sen roliga människor jag träffade ute på fester. Jag har svårt att släppa in folk nära inpå mitt liv så jag har mest träffat människor “ytligt” eller vad man ska säga.

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Detta året kommer bli magiskt, och känner på mig att det kommer hända massa nya grejer i mitt liv som ett steg ut i vuxenvärlden 😉 Jag vill säga till mig själv: Enjoy every day, och så vill jag ha i åtanke att det kommer komma jobbiga stunder och perioder och besked, men jag ska tänka på mig själv! Jag ska fokusera på mig själv och göra det som gör mig glad, och fortsätta lyssna på mig själv. Det blir mycket fokus på mig själv och mitt liv =) Och ett annat citat “titta inte bakåt, det är framåt jag ska, keep going”.

IMG_2149

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Iz

  Oj har du epilepsi 😮
  Inte en trevlig sjukdom det, har haft det själv.
  Som tur fick jag det som ung (7år) så det växte bort med åldern.
  Kom ihåg medicineringen, den var hemsk.
  Var ganska kraftigt sjuk och fick då en starkare dos, sov för det mesta på dagarna på grund av strak dosering.
  Värsta med den här sjukdomen tyckte jag var att jag pissade på mig varje gång jag fick ett anfall, jag fick ofta anfall.
  Krya på dig 🙂

Annons
stats