| Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

bb

Jag fick ett anonymt mail för någon vecka sen där personen frågade mig ifall jag förstorade mina bröst för att få uppmärksamhet, så jag tänkte att jag lika gärna kunde svara på det här, offentligt, ifall fler undrar..

Jag har alltid gillat större bröst, och tyckt att min kropp hade passat som det. Som ni kanske läst förut i min blogg så hade jag ätstörningar när jag var 15 år och det gjorde att mina bröst inte ens utvecklades. Eller jo, de utvecklades ju, men eftersom jag inte hade något fett på kroppen så ledde det till att jag inte fick fett vid brösten heller. Så jag började använda bh:s med inlägg, och det var MÅNGA inlägg!!! Ni vet vanliga inlägg som finns i bh:s? Såna tunna man kan ta ut? Jag ljuger alltså inte när jag säger att jag hade minst 10 såna i varje kupa, ibland även strumpor. Jag skämdes verkligen över mina bröst, så när jag hade inläggen kändes det OK eftersom de såg stora ut, men sen om någon råkade stöta till dem så var de ju stenhårda.. Så jag har alltid skämts över mina bröst. Jag tycker inte alls att små bröst är fula på andra, absolut INTE. Men det är en smaksak helt enkelt, jag valde att operera mig när jag fyllde 18 och jag ångrar inte det. Ibland önskar jag att jag hade valt lite mindre inlägg bara vid operationen eftersom det är svårt att hitta bh:s i min storlek, men jag är ändå glad att jag gjorde detta. Sen tror jag att jag valde så pass stort för att jag tänkte “om jag ändå ska betala för detta så kan jag lika gärna slå på ordentligt”. 

Hela min omgivning var emot detta, förutom några vänner jag hade. Min familj, släkt, min dåvarande pojkvän m.f var så arga och besvikna och framförallt ledsna över att jag skulle göra detta. Antagligen för att de trodde att jag skulle ändra personlighet, bli en playboy-tjej eller helt enkelt för att de hade såna fördomar mot silikonbröst. Jag är glad att jag precis som vanligt inte lyssnade på alla andra utan att jag faktiskt gjorde detta.
Precis efter så började jag ta en del “utmamande” bilder, men jag hade liksom fått två bomber helt plötsligt så jag tror att jag ville söka bekräftelse för att se om jag fortfarande dög, just pga min omgivning hade såna fördomar. 
Nu tänker jag knappt på att jag har “fejkbröst”. Jag älskar dem, de är runda, stora och fasta! Dessutom är det koksalt-inlägg jag har eftersom det inte är nåt farligt i det, så mina bröst ser ändå rätt naturliga ut. Sen uppmärksamhet.. jag kan erkänna att killar utnyttjat det totalt, fast jag har ju vetat om det så det kanske inte räknas som att de utnyttjat? Typ när jag träffade en kille för två år sedan så ringde hans kompis honom när vi satt i bilen och jag hörde hans kompis säga “är du med henne nu som du sa? hon med sillisarna? GÖÖÖÖTTT!!” men vi båda fick ju vad vi var ute efter så det var ingen big deal antar jag. När jag är ute på nattklubbar är allting ytligt också tex, det är så.
Och mer om den såkallade uppmärksamheten då? Jag går inte runt och flashar mina bröst för vemsomhelst, och jag kan anpassa mig. Ska jag på släktmiddag så är de väl klart att jag inte sitter med urringat, men är jag ute och festar, eller bara till vardags, så är det klart jag har linnen osv. Jag är ju stolt över mina bröst, och det är klart jag vill visa upp dem då (inte naket såklart), för dem kostade ju ändå nästan 40 lax..

15

mk

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nicole

  Heej! Undrar vart du gjorde detta ingrepp? Klinik/läkare? Vad du har säga utövrigt om kliniken osv? Har velat göra mina sen många år tillbaka. Men kollar mer seriöst på det nu, med kliniker osv. Skulle verkligen uppskatta svar när du har tid! Take care! xx

 2. rebecca

  Hej Malin!
  Jag funderar på att operera in inlägg i mina bröst också just för att jag inte trivs med dom som dom är nu. Nu till min fråga, kommer du att kunna amma om du får en bebis i framtiden? Svara gärna i ett blogginlägg!
  Du är en förebild för mig, tack för att du är dig själv och står för vad du säger och skriver!
  Puss & kram! <3

 3. Sara

  Bröst är nice. Älskar mina och älskar andras, små som stora. Vi kvinnor och tjejer ska vara stolta över dem. Alla tuttar, naturliga som omgjorda, är vackra!

 4. Annelie

  Kommer en fråga här nu då ag. dina “bomber”. Du gjorde dem innan du blev en känd bloggerska (eller?) Hur fick du pengarna till detta lr var det sparat i åratal innan du hade råd lr hur var det med det? 🙂
   

Annons
stats