| Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

n

Jag älskar att äta bra på vardagarna, egentligen hela tiden. Men det är så svårt i början. Många tror att äta nyttigt betyder “sallad, havregryn och vatten”, typ. Men näää. Det finns så mycket mer, annars hade inte jag klarat det 😉 Tex om man känner dedär suget efter något sött, efter choklad eller nånting annat så kan man äta/dricka det, fast i ett annat alternativ.
När jag känner suget efter nåt så brukar jag ta en burk kvarg och blanda ner proteinpulver från Fitnessguru i någon smaskig smak. Det fungerar perfekt. Man blir mätt, får dedär lilla extra, det är nyttigt och man kan ha det till så himla mycket. Jag brukar som sagt använda det i kvarg, gröt, smoothie eller milkshake. Och man kan även bara blanda ner det i vanligt vatten (det har ju alla hemma, hallåå) eller mjölk.

Jag har precis beställt hem ännu fler smaker. Dessa finns i portionspåsar och det passar mig perfekt eftersom jag vill variera och testa massa olika. En påse kostar inte ens 20 spänn, och när jag använder det i kvarg eller gröt så håller en påse till 2-5 portioner faktiskt. Helt billigt och bra.
Självklart kommer jag att skriva vad jag tycker om alla smakerna sen, jag är såå excited över melonen och rocky road. Och chokladen, och jordnöten. Okej, jag vill ha alla nu!

Untitled-4

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Viktoria

    OMG du måste svara på ifall den med mint-choklad smakar som after8, då bara måste MÅÅÅÅSTE jag köpa dom :p

Annons
stats