| Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

n

“Miixx!! Det är snart alla hjärtans dag och jag får panik för att jag inte kommer på något jag kan ge min pojkvän. Jag hade hellre velat ge en upplevelse än en sak liksom”

Svar: Ja men jag har världens bästa tips faktiskt. Varför inte en hotellövernattning i Malmö eller Stockholm? Man kan ju ta en mysig kväll på hotellrummet tillsammans, eller så kan man åka iväg under dagen och sen komma tillbaka till hotellet på kvällen. I Stockholm finns ett fint hotell som heter Kung Carl, (klicka häär så kan ni kolla hemsidan) det ligger precis vid Stureplan dessutom!
Hotellet i Malmö heter Hotel Noble House och det var de hotellet jag var på i december tillsammans med Gabriel, vi vill åka dit snart igen för vi var så nöjda =) 

I Malmö finns det underbara paket man kan beställa tillsammans med hotellövernattning. Varför inte en romantisk weekend i ett deluxe rum, eller en spa-weekend? Helt perfekt ju! Man behöver ju inte bo i Skåne för att åka hit, det är ju mysigt med en utflykt till en annan stad också, Malmö är riktigt mysigt. Hemsidan heter Hotelnoblehouse.se

stock-illustration-13847441-silver-and-gold-christmas-gift-card

För att komma till SPA-paketet klicka [här] – För att komma till det romantiska klicka [här]

mm

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecka

    priset va inte heller farligt. jag funderar på att göra detta i mars när min kille fyller år. sist hade ni ju sviten, men ska ni ha ett vanligt rum denna gång? snälla fota rummet då 🙂 vill se hur ett rum ser ut där, hoppas de är fint 🙂 kram

    1. miixx

      rebecka: nej denna gång blir det ingen svit, men kan slå vad om att vi kommer bli lika nöjda ändå! självklart kommer bilder 🙂 kram!

Annons
stats