| Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

gaga

Jag tänkte gått upp redan vid 8 så jag skulle hinna med en powerwalk och sen slänga in ett morgoninlägg.. MEN så vaknade jag klockan 11, dock är det typ snöstorm ute så jag ska inte bege mig ut ändå. Jag har börjat få dåliga nattrutiner, som inatt somnade jag halv fyra? Inte konstigt att jag sover länge då! Ikväll blir det andra bullar (haha kanelbullar?) för då ska jag verkligen försöka somna i tid..

Påtal om nånting annat. Jag är mitt uppe i ett tredje världskrig. “Mellan vilka då?” undrar ni ju säkert, men det är mellan mig och socker. Jag är helt sockerberoende, jag får inte bort det. I helgen åt jag choklad frukost, middag, kvällen och det slutade med att jag spydde som en gris för jag mådde så illa. Ändå är jag sugen påå det igen..? Jävla sockersug. Förra veckan fick jag hem lite prover på oneheat från fitnessguru som blandannat är till för att just dämpa sockersuget och hungern. Jag tänkte prova att börja med det redan nu, och jag kan uppdatera er om hur det går sen om ni vill 😉 Min mage håller på att spela mig ett spratt verkligen och säger “ge mig mat. jag är inte hungrig egentligen men mat skaa jag haaa” så nu vill jag försöka sätta stopp =)

fat

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. miixx

      cassie: hej! jag har bara testat dessa i två dagar, men känns som att hungern minskat på dagarna, dock inte på kvällarna. Jag har inte provat dem man ska ha på natten ännu men jag säger till om jag gör det 🙂

    1. miixx

      malin: vad tar du för dos? och när? vet inte riktigt hur jag ska fördela doserna eftersom alla säger så olika 😀

Annons
stats