| Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

lov

Jag vaknade verkligen på rätt sida imorse! (höger eller vänster, I don´t know) Klockan ringde halv sju för att jag skulle iväg och träna och det var så skönt att få den starten på morgonen även fast jag först bara ville hoppa ut genom mitt fönster ner i en snödriva och dö för att jag var så trött.
Idag ska jag plugga klart en uppgift jag håller på med, det är samhällsbaserad psykiatri jag läser just nu för er som undrat. Det är en rätt svår och intensiv kurs men jävligt intressant samtidigt =) Annars då? Ikväll ska jag träffa min pojkvän för sen hinner vi inte ses mer i helgen och kanske inte ens nästa vecka så det ska bli mysigt att få vara med honom. Imorgon ska jag hjälpa min kompis att flytta, sen ska hon sova hos mig eftersom hon ska flytta ut sin säng också! Tänkte först låta henne sova utomhus men med närmare eftertanke så kom jag fram till att det kan bli kul med en tjejkväll!

Förresten var det någon som undrade om min kudde i min säng, jag köpte den på Hemtex på rean där (jag lovar jag såg den när jag gick förbi, jag är inte en sån som går runt och letar kuddar) (så vuxen är jag inte än) för typ 50 spänn. “Make lov, not war“- det stämmer ju himla bra! Tänk om alla kunde tänka så.. (en pik till blandannat Hitler och andra som inte kan älska istället för att hata andra människor).

sä5

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annelie

    Läste någonstans att Hitlers första kärlek var en judisk kvinna 😛 
    (Hon kanske dumpade honom sedan o därför kanske han blev judehatare? :P)

Annons
stats