| Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

lp

Huuur bra start på dagen får man inte genom en sådan kommentar? Det enda “negativa” jag ser med kommentaren är att hon är avundsjuk på min kropp. Jag lovar, min kropp är ingenting att vara avundsjuk på.. Den är helt OK men jag är faktiskt inte nöjd ännu. Jag har bara en helt vanlig kropp som alla andra så var inte avundsjuk på den!!

Men jag blev så himla glad för att jag fick sån fin och bra respons av dethär med min träning. Först tänkte jag inte blogga alls om min träning, för jag trodde att ni skulle hoppa på mig och ba “jävla ytliga människa! hur kan du säga att man ska vara stolt över sig själv när du själv tränar?” och liknande som jag fått kommentarer om innan, men sanningen är ju att jag mår så himla bra av att träna och äta bra! Men jag bestämde mig iallafall för att blogga om träning ibland eftersom detta trots allt är MIN blogg och jag skriver om MITT liv, och eftersom träningen är en del av mitt liv så är det klart att det hamnar i bloggen, det är ju verkligen ingen dålig sak att träna sålänge det inte går till överdrivt. Sen blev jag glad över att denna bloggläsaren lägger märke till att jag inte vill påverka mina läsare negativt, utan ge inspiration och motivation istället. Jag bloggar inte om träningen varje dag eftersom jag försöker hålla en balans i bloggen med inläggen, så även om jag tränar 6 dagar i veckan ibland så skriver jag inte om det, det ska ju inte bli tjatigt.
Jag tackar så hjärtligt för denna kommentaren, känns så fantastiskt att folk ser positivt på mig och det jag gör och ser att jag verkligen anstränger mig för att kunna tillfredställa så många som möjligt (man kan aldrig göra alla nöjda samtidigt) ! TACK TACK TACK 

Kanske lite för långt inlägg såhär en torsdagsmorgon, men jag ville verkligen få säga detta och även tacka. “Du ska vara stolt över dig själv”, – det var precis vad jag behövde höra nu kan jag även tillägga. Hörs om en stund igen!
PS. Tyckte denna bilden var passande i detta inlägget, jag och Petra goes wild!

lo

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Det är bara kul att läsa om din träning. Jag blir bara sugen på att träna när jag ser dina inlägg. Nu har jag dock inte kunnat träna på tre veckor pga sjukdom. Men man får inspiration och tycker det är jättekul att läsa om dina övningar och sånt 🙂 Och alla tränar ju inte bara för att gå ner i vikt, utan att må bra, men det fattar ju inte alla tyvärr!

  1. miixx

   emelie: ja men precis, jag håller med dig. och jag tackar verkligen för komplimangen, och sen hoppas jag att din sjukdom blir bättre vad det än är 🙂 kram!

 2. Hanna

  Oj vad chockad jag blev när jag gick in och läste det här inlägget!
  Vad bra att du förstod hur jag menar och det gjorde faktiskt mig glad över att veta att jag gjorde dig glad (hm, folk som nätmobbar för att själva bli glada borde kanske prova på detta?).
   

 3. Emelie

  Men helt ärligt så blir jag fan förbannad.. Skulle man inte vara nöjd med sig själv för att man tränar o äter rätt?! Så bara för att man är nöjd med sitt utseende så har man inte rätt att ta hand om sin kropp?! Man blir för fasiken mörkrädd vilka inskränkta människor det finns som livnär sig på att trycka ned andra o jämt o ständigt måste ha en åsikt om allt för att känna sig bättre själva.. Herregud! Keep up the good work o det är härligt o se någon som tar hand om sig själv med sunda värderingar!

Annons
stats