| Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

Untitled-1

Förra helgen var det så underbart fint väder i Budapest så att jag och Sabina drog på zoo! Jag kände direkt “okej Skånes djurpark släng dig i väggen”. Jag har varit på Kolmården när jag var typ 3 år så det räknas inte, så det enda zoo (okej det var “Seaworld” så inget zoo med andra djur än typ vattendjur) jag varit på var det i San Diego i Kalifornien för 3 år sen och det var också så jäkla grymt. Men jag tror i helhet att detta slog allt annat. Det fanns så många coola djur man aldrig sett tidigare! Zebror, GIRAFFER, elefanter, tigrar, flodhästar, noshörning, alligatorer, olika apor (trodde först det var min pojkvän som var i buren), leoparder, lejon osv. Det fanns verkligen allt!! Tillochmed getter och kor hehe. De läskigaste var hyenorna.. Jag tänkte direkt på lejonkungen och blev faktiskt rädd 🙁 Men alla andra djur var riktigt coola. Jag har satt klippt ihop en film från den dagen men ni får ändå se bilder och så laddar jag upp videon en annan dag!

Här är bilderna på de roliga djuren. De tråkiga kan ni se en annan dag. Typ flamingos, fiskar, andra fåglar och sånt.

Haha det var denna apan jag trodde var min pojkvän!! Sen  såg jag att det var en apa som lekte topmodel. Visst ser det ut som om han tänker “wanna be on toooop”?

IMG_8057

En fisk

IMG_8039

En häst med ränder

IMG_8071

En liten bebis-giraff, lägg märke till tuppkammen hahah!

IMG_8088

En orangutang

IMG_8107

En till orangutang med lång hals. Märkliga djur i Budapest

IMG_8119

Nemo och Doris.

IMG_8131

En myra

IMG_8134

Två elefanter

IMG_8169

Kisemisarna

IMG_8216

Coola kameler!

IMG_8287

Noshörningarna lekte

'nn

Och en räka

IMG_8303

Söta små pingviner

IMG_8300

Dessa var helt klart roligast och fulast på hela zoo:et, vad de var för art är dock fortfarande oklart!

IMG_8143

En livsfarlig lama

IMG_8262

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hannah

    Alltså är det jag som börjar bli galen eller lägger du upp samma inlägg flera gånger ibland???? För ibland kan jag läsa ett inlägg och sen några dagar efter kommer det upp igen :O Men ingen har kommenterat om det så vet inte om det bara är jag som är galen typ?? hahaha blir nervös………..

    1. miixx

      rmck: om du ska till budapest så måste du åka dit 😀 förresten var det inte du som skulle till london? 🙂 hade du det bra?

Annons
stats