| Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

Untitled-1

Jag har perioder, mest under hösten och vintern, då jag lyssnar nästan ENBART på rap och hiphop. Nu menar jag inte Fonky Fresh (inget emot honom såklart, han är astrevlig) men jag menar typ Ying Yang Twins, Block44, Snoop Dogg, Lil Wayne osv. De senaste jag hittat via en kompis är “Immortal Technique” och låten “The Point Of No Return”. Det är verkligen inte många som tror detta om mig haha, I know. Liksom om man ser mig gå nånstans med hörlurar så är det nog inte någon som hade gissat på att jag lyssnar på riktig “neger-rap” (det kallas så, och nej jag är inte rasist, tydligen måste man förtydliga sig om den saken). 

Ett tag när jag var yngre, kanske runt 15 årsåldern, då klädde jag mig väldigt hiphop-aktigt också, även lite då jag blev äldre. Sen har jag dejtat en hel del killar som haft just den stilen så då har jag dragits in ännu mer på det spåret i princip, förr var jag SÅÅ svag för killar som hade lite mer hiphop-stil, hade jag fått välja hade jag tex valt en kille i slappa mjukisbrallor och en hoodie framför en kille med skjorta. Nu bryr jag mig verkligen inte om stilen men på den tiden.. Min kompis fick typ panik varje gång hon såg en sån kille just för hon visste att jag skulle falla fladask, minns speciellt en kille, shit vilka minnen jag har med honom det är helt sjukt!! Men som sagt, jag älskar rap och hiphop. Sen lyssnar jag mycket på extrem hårdrock också ibland, och såklart lite mer vanlig musik som pop, house osv =)

Gammal bild, vet inte hur gammal jag var här?
1zn1o5e

och denna bilden är från i somras, den är 100% ironi såklart! Skulle till London och hade växlat till pund, därav bilden. Pundare. Många får ju denna bilden för sig när de tänker på hiphop och rap, att det bara handlar om droger osv..

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Är du efterbliven? Det kallas inte alls så, hur svårt kan det vara att säga rappmusik? Asså ni älskar att säga ordet neger osv sen undrar varför fölk blir upprörda. Du kanske inte är en rasist men en riktig idiot iallafall 

  2. Kimberly

    Läser din blogg ofta och tycker du är en skön tjej, men det är inte okej att skriva “neger-rapp” även om du inte är rasist.
    Folk tar illa upp och det ordet har inget bra ursprung. Du kan lätt byta ut ordet neger mot något annat..

Annons
stats