| Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

f3

Om det finns nånting jag hade kunnat leva på resten av mitt liv så hade jag lätt valt havregrynsgröt. Förut hatade jag det, jag tror det var för cirka ett år sedan jag testade det och för första gången tyckte om det. Jag kan äta gröten som den är, utan mjölk och utan bär, men favoriten just nu är med blåbär, mjölk och lite kanel på! Just nu sitter jag här och har precis ätit det även med lite saffran på, man måste ju prova liksom.. Det var gott iallafall och jag önskar så att man kunde leva på detta till frukost, lunch, middag och kvällsmat men det kan man tyvärr inte. Eller? 😉 

Har ni någon frukost som ni är helt fast för? Eller ni kanske är såna som inte ens äter frukost? Sånt är så otroligt olika från person till person ju. Förr åt jag i princip aldrig frukost tillexempel.
f2

f1

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sata

    Haha åh jag känner precis som du!! Kan inte leva utan min havregrynsgröt! Man kanske inte ska äta bara det men det är ju kalorisnålt, fiberrikt och proteinrikt 😀 sen är det väldigt mättande och gott också! Jag brukar ha i en matsked linfröolja som innehåller massa omega 3, smakar dessutom gott i gröten. Annars är en favorit frukost och kokosflarn ^^ blir lite roligare. Och med russin! Älskar det!

    1. miixx

      “sata” 😉 : ja men de är tur de är nyttigt, haha hade varut lite jobbigt annars eftersom de är sååååå gott! 😀 ja russin i är också gott.

Annons
stats