| Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

Untitled-1a
För en vecka sen så provade jag en helt ny grej, nämligen att använda en fotmask från maybeauty.se . Jag är väldigt skeptisk till nya produkter och tror sällan på dem men eftersom mina fötter verkligen är så hårda och torra så kände jag att detta var värt ett försök och jag är glad att jag provade. Det är superenkelt att göra, och man får bort förhårdnader, bakterier och död hud, plus att fötterna verkligen blir lena! Man behöver bara göra detta en gång, men eftersom det verkligen fungerar så tar det ungefär en vecka tills man ser resultatet, för huden ska ju bli som ny. Jag håller just nu på att tappa massa död hud men känner redan hur fötterna är mjuka.

Först tog jag ett fotbad, det är det bästa att göra innan man använder sig av detta men det går lika bra att duscha fötterna med.

IMG_0661

Sen satte jag på mig dessa påsarna på fötterna och dem hade jag på mig i lite mindre än 2 timmar. Ett tips är att försöka sitta stilla, jag glömde att jag hade dem på mig och skulle springa efter min telefon när den ringde vilket resulterade att jag såg ut som Bambi på hal is, för det är ju krämer i dessa påsarna så det blir rätt så halt.. Haha. Efter ca 2 timmar så tvättade jag av det.

IMG_0666

Efter ytterligare 3-5 dagar så börjar huden föagna, det är nästan lite läskigt. Det gör verkligen inte ont, men det är häftigt att all död och dålig hud faktiskt försvinner. Så fort allt mitt “lösa skinn” försvunnit helt så får ni en efterbild. Antar ni inte vill se hur dem ser ut just nu nämligen..

jkml,

may

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Då är det ålderdomen som säger sitt nu, för då är han la minst 10 år o medellivslängden är7-10 år och maxlängden 15 år …. Ja han hade en flickvän men hon dog dock fick de aldrig några småttingar då hon aldrig la ägg men han var väldigt dominant mot henne 😛 

 2. Emma

  Tänkte bara fråga hur gammal egon är? för han har sluat äta och ligger bara still på samma ställe dag efter dag så han lever nog inte länge till!

  1. miixx

   emma: vet inte exakt hur gammal han är, pratade om detta med skalis häromdagen, men jag hade honom i ett år ungefär, och han som hade honom innan dess hade honom i kanske 4 år, så han är rätt gammal eller börjar bli. hemskt att tänka att han kanske kommer dö snart, men jag hörde att han tillochmed hunnit att vara kär i en tjej?

 3. fiona.

  Haha omg det här påminner mig om när jag gjorde egna så kallade “hemmagjorda” krämer som jag satte på fötterna och sen tog på mig påsar, resulterade i att jag halkade på golvet då jag redan efter en timme hade glömt att jag hade de på mig.
  Så tack för tipset btw 🙂 kanske bättre att prova det här märket trots allt.

  1. miixx

   fiona: åh va härligt att höra att någon annan också är lika glömsk som jag haha!! =) ja, absolut värt att testa 😀

Annons
stats