| Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons


Kan ni tänka er att om mindre än en månad så är det julafton! Jag har redan fått panik över julklappar även fast jag vet det mesta jag ska köpa. Sen tror jag faktiskt att dendär julklappsstressen hör till julen =) Men för att minska stressen för er, och samtidigt ge tips på riktigt grymma och fina julklappar så tänkte jag att jag kunde skriva lite julklappstips och att börja redan… nu! 

Här är ett julklappstips från Getpersonal.se och det som jag verkligen älskar med denna hemsidan är att där är nånting till ALLA. Mamma, pappa, farfar, mormor, syskon, kompisen, pojkvän, ja till alla. Där finns armband med gravyrsmycken, smyckeskrin, plånböcker, mobilskal, glas, lyktor, whiskeykaraffer, verkligen allt. Det bästa av allt är att man kan gravera in nånting på alla deras produkter, så blir presenten väldigt personlig och fin. Jag har beställt väldigt många julklappar och presenter härifrån innan och på riktigt blivit så himla nöjd, så jag kan lova att ni med kommer att bli det. =) Dessutom är frakten gratis och det är snabb leverans, bättre än så kan det väl knappast bli? 😀

Kanske ett halsband där du kan välja att gravera in nånting?

 

ju

Här är ett enkelt armband som du enkelt justerar storleken själv, självklart kan du gravera in en text eller ett namn där också. Jag personligen älskar detta armband, speciellt på killar, tycker verkligen det är snyggt och passar allt, oavsett vilken stil personen har!

ju2

Untitled-3a

be

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats