| Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

js

Jag och Sabina är ju i Köpenhamn över helgen och inatt fick jag ÄNTLIGEN använda repliken att jag inte har facebook. Ja ni hörde rätt. För två månader sedan tog jag bort skiten och saknar det inte ett dugg. Livet känns faktiskt mer positivt utan facebook för de enda man läste om var klagande i princip. Eller små sööööta (äckliga) statusar om “jag älskar dig <333333333″ varav den andra svarade att den älskade personen ääännu mer och så höll det på så tills de gjorde slut. Det finns bara skrytare, klagare och störiga jävlar på fb typ.
Det roliga är att folk tror jag blockat dem, jag vet inte huuuur många gånger jag fått den frågan iallafall senaste månaden (haha första månaden la väl ingen ens märke till att jag inte finns kvar där, #oälskad tjej) men ingen har liksom frågat om jag har facebook så jag har väntat på det, och inatt ÄNTLIGEN så frågade en kille mig vad jag heter på facebook och jag kunde stolt säga att jag inte har fb =) Han tror säkert att jag är från en annan planet eller inte ville snacka mer med honom men whatever. 😀 

Nu har vi precis ätit en asgod frulle och ska göra vid oss, det blir att shoppa på Ströget hela dagen och sedan gå på julmys på tivolit ikväll.

IMG_1293-Recovered

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annelie

    Dagens sanning…
    Det är massor av smörigheter lr sorg o “likehunters” på FB egentligen. Jag har FB, men har det mest för att jag håller min lite uppdaterad på vad vännerna gör. Jag bor 40min från mina vänner o familj så känns lite skönt på det viset. Men oftast så är det bara äckligt man läser.. hehe.

Annons
stats