5 frågor | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

5 frågor

fr

1. Du kommer aldrig hitta en kille som tycker om dig för den du är, alla ser bara dig som en bloggare med silikon. Du kommer kanske få killar men inte ett bra och riktigt förhållande, just sayin bitch. Hur känns det att du aldrig kommer hitta någon att leva livet med??
Svar: OK, säger du det så! Isåfall är det ju mitt problem och inte ditt. Gulligt att du bryr dig iallafall, men jag träffar faktiskt någon nu som tycker om mig på riktigt och för den jag är =) och vet du vad det bästa är? Att jag tycker om honom också.

2. Vilken kamera använder du?
Svar: Canon 600D

3. Hej Miixx! Tycker du inte att det är pinsamt att ta kort offentligt? Typ om du är på stan eller så och fotar dig själv?
Svar: NEJ HAHA! Jag skiter i om folk glor för jag tänker som så att om nån som vet vem jag är ser mig så vet jag att de tänker “hon fotar till sin blogg” och om de är folk som inte vet alls vem jag är, ja då är de ju skitsamma 😀

4. Varför gillar du just giraffer?
Svar: Jag vet inte riktigt, men de är världens finaste djur, sån fin päls, söta ansiktet och långa halsar. (köp en till mig så kommer jag dyrka dig forever)

5. Hur många gånger har du opererat dina fingrar?
Svar: 7 gånger. =) Första gången när jag var helt nyfödd och senaste gången för några år sen. (kommer en frågestund om detta imorgon)

han

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. My

  Haha omg! “fråga 1” vilken äcklig människa!!
  Så roligt att du har en kille som du gillar miixx och han gillar dig, hur jävla bra?! 😀

  Jag har min älskling som jag verkligen vill ha, jag tycker så mycket om honom och han mig. Bara att vänta och se.. Vi är mer än vänner och jag vill bara bli hans flickvän! Underbart fin kille, inside-out.
  Hehehe

  Ahh, men i alla fall. Jag hoppas verkligen att de kommer lyckas mellan er, fast ni kanske är tillsammans? Ooohh 😉

  Svar till Frida: Samma här, ofc!

 2. Emma

  Herregud vilken dryg människa. Hen borde ju skämmas som hackar ner på folk så.. Jävlar. Blir skitarg. Du är ju svinsnygg på alla nivåer och dessutom svinskön. Hade lätt raggat på dig om jag var lagt åt det hållet och våra vägar möttes! *cheesy* mihi \o/ <- det är en glad gubbe som sträcker upp händerna i luften och ingen vagina. (Yes, folk brukar misstolka den där gubben)

 3. Sanna

  Men åååååhhh, äckliga, vidriga, avundsjuka och patetiska människa!! Hur låg självkänsla får man ha när man skriver något sånt?! Det är ju hur uppenbart som helst att den personen som skrev så själv aldrig kommer att hitta någon som älskar en så sjuk människa!
  Du är jättefin. Superrolig. Jag skulle vara förvånad om du inte träffade någon just nu!

  Puss och kram

 4. Emma

  Haha men alltså va vissa ska vara negativa, du är ju hur jävla skön som helst ju! Haha tare inte på fel sett nu, men du är ju en störsskön människa ! Folk som verkligen inte har no sight of humor. 😀 

 5. Sara

  Jag håller med Jen i kommentaren ovanför. Snacka om tragisk människa som måste kommentera så…
  Men vad kul att du hittat någon, för jag tolkar det så? Uuuuh 😉

 6. jen

  oj vilken bitter människa vi ser på fråga ett haha 🙂 jag har läst din blogg flera år och är väl medveten om att  du har fixat tuttarna, tänker aldrig på det förns du skriver ett inlägg med frågor ang dem. etc.. 

  1. miixx

   jen: aa men vissa människor föddes nog bittra! inget att göra åt.. lika bra att låta de vara bittra, så kan vi andra få vara glada 😀

Annons
stats