åh vilken mysig kväll!!! ? | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

åh vilken mysig kväll!!! ?

Nu är vi hemma igen, min pojkvän följde med mig hem och sedan var vi på fotbollsmatch för min lillebror spelade. Nu har vi duschat och ska faktiskt lägga oss redan. Vi köpte med sushi hem också även fast vi åt det innan, så nu ska vi ligga i min nybäddade säng och mata varandra med sushi!! Mysfaktor på hög nivå? Ska även gosa med min vovvsing, kommer sakna henne en hel vecka 🙁 Men nu ska jag tänka positivt! Jag ska ju utomlands! Och dessutom så älskar jag sushi och jag älskar att mysa, så det är det denna sista kvällen i Sverige kommer tillbringas. Vi hörs imorgon sötnosar, puss! ???
ss2

ss1

20120229-214052.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats