all min kärlek till er ♥♥♥! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

all min kärlek till er ♥♥♥!

Jag behövde en bloggpaus på riktigt. Jag har fått ångest och en klump i magen bara av att tänka på min dator, så på 7 dagar har jag inte ens startat datorn. För ett par dagar sen funderade jag på att slänga ut min dator genom fönstret för att jag aldrig mer ville se den.
Idag var jag dock tvungen att fixa med arbeten till plugget och lämna in, så det gjorde jag. Sen loggade jag in här på bloggen.

Jag har läst kommentarer varenda dag, läst min mail, varit inne på instagram osv men det har varit via min telefon. Det har känts bra. Jag tänkte ett tag även att jag ville lägga ner min blogg, för det kändes så fritt och skönt utan denna bloggstressen man får när man vet att man måste uppdatera för annars sjunker statistiken och sånt. Men sen fick jag ett speciellt mail idag, från en tjej. En bloggläsare. Hon har spelat in en video till mig, där hon säger så himla fina saker och man verkligen hör och ser att hon menar det. Jag fick på riktigt tårar i ögonen och håret på mina armar reste sig. Tänk att det finns dem som saknar mig när jag inte bloggar, att de finns dem som verkligen går in på min blogg varenda dag för att läsa och titta. Det finns dem som ser upp till mig, det finns dem som verkligen gillar mig och det jag gör. Jag kan få andra människor att tänka till ordentligt genom mina inlägg, jag kan få andra människor att skratta genom att visa min humor, och jag kan få andra människor att våga vara sig själva och må bra. Det mest fantastiska med detta är att jag lyckas med att påverka andra människor positivt genom en sak- att vara mig själv. För även om jag inte delar med mig av exakt allt i mitt liv i bloggen så kan jag med handen på hjärtat säga att jag speglar mig själv i min blogg, jag låtsas inte ha ett perfekt liv eller låtsas att vara som någon annan än den jag är. 

Jag vill tacka er som har hjärtat på rätt ställe, tack för att ni uppskattar det jag gör. Ni får mig verkligen att stråla ibland, och ni får mig peppad, och tydligen gör jag samma för er. Tänk vilket bra team vi är! Team Miixxers. Jag hade verkligen kunnat skriva mer, men då kommer detta bli lika långt som kvittot blir när man varit i Ullared, plus att jag vekrligen MÅSTE kissa nu. 
Ps. Jag ska höra med tjejen om det är OK att jag lägger ut videon sen på henne som hon skickade i ett mail till mig, för hon var så himla söt och snäll! Vill ni med skicka mail så är adressen som vanligt: miixxbloggen@hotmail.com  PUSS OCH BANAN!! 

e1

e2

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Du har verkligen hjälpt mig och som man ser, många andra, även om du inte vet exakt själv hur. Man blir glad av att läsa din blogg och din positiva inställning till nästan allt. You go girl! <3

  2. Sara

    Du får mig alltid att skratta med dina roliga inlägg och jag älskar verkligen din blogg för kollar varje dag om du har uppdaterat. 🙂 

Annons
stats