åt en snigel | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

åt en snigel

När jag var i Paris så snapchatade jag en del med kompisar, och min ena killkompis tyckte det var svinkul att hålla på om att jag var i ett land där sniglar var en vanlig maträtt, han skickade massa videoklipp om just sniglarna och jag blev illamående varje gång haha, men det var rätt fina sånger han sjöng för mig alltså.. Anyway! Att äta en snigel har varit på min topplista över saker jag aldrig nånsin kommer att göra i hela mitt liv. Men sen var vi på en restaurang och åt buffé, och där var just sniglar blandannat.. Sabina är mer feg än jag när det gäller att testa nya saker att äta, så när DET VAR HON som föreslog att vi skulle prova att äta en varsin snigel höll jag på att sätta i halsen.. Men sagt och gjort så gjorde vi det, det var en rätt äcklig smak och det var lika segt som gummi. Jag kommer aldrig nånsin göra om det, bara tanken nu i efterhand gör mig riktigt illamående.. Men snacka om att min killkompis måste blivit paff när jag berättade att jag hade käkat en 😉 Men man kan ju inte enbart leva på snabbmat, så därför passade en snigel bra (bra vits va?).

Förutom sniglar så gillar jag fransk mat, det är ju väldigt mycket med baugetter, efterrätter, pizza osv. När vi var på stan en dag så tog vi även en varsin crepes med nutella, det var orgasm i munnen.. Åh vad gott! Dreglar nästan här på tagentbordet..

IMG_0492

IMG_0489

a5

IMG_7386

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats