att försova sig. på sin semester. | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

att försova sig. på sin semester.

Fan vi försov oss imorse.. Sängarna på hotellet är gudomliga och jag har aldrig i mitt liv sovit så bra som jag gör här. Sen finns det aircondition också vilket gör att det är så himla skön temperatur där, plus gardinerna man drar för så att rummet blir helt svart i princip även på dagen. så idag hade vi stängt av väckarklockorna i sömnen och missade därför frukosten (som ändå slutade kl 10.30 haha, sömntutor!) men det gjorde ingenting, för på detta hotellet serverar dem sandwiches, toasts, muffins, crossianter, korv med bröd och massa annat hela dagen som “snacks” vid poolen så det var bara att gå dit och ta en toast istället. På andra hotell jag haft all inclusive på har det aldeig varit så lyxigt att det funnits så goda toast och allt möjligt hela dagen, där brukar “snacks” vara typ nån frukt. Här får man även jordnötter, chips och glass hur mycket man vill. Isglassarna har blivit min favorit eftersom de svalkar så skönt!

Hoppas att ni har det bra hemma i Sverige. Själv spillde jag nyss ut min fanta här på bordet haha så jävla klantig. Min ena tagent hänger upp sig ibland nämligen så skulle slå till den, jag har en hel del ögon mot mig just nu så jag fortsätter kolla in i dataskärmen. Nu kom en som jobbar här och torkar upp efter mig, men det är bara att ge mitt största leende och säga thanks!

IMG_9974

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josse

    Jag & min pojkvän ska också åka iväg på en sista-minuten resa (fast i september) och jag skulle bli jääätteglad om du vill skriva lite om hur ni hittade resa, var ni var någonstans och hur ni bokade den? 🙂

Annons
stats