att ramla ner från en palm | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

att ramla ner från en palm

Jag sa ju att jag skulle bomba er med bilder sen jag träffade mina älskade palmer. Ser ni hur bra vi passar ihop? Båda är rätt långa, vi har samma frisyr och vi är lite sådär vassa liksom! Våra former är dessutom rätt så buckliga.

Det hände dock en ganska kul sak när vi var i Trelleborg.. Jag skulle klättra upp i en palm, och när jag är rätt högt uppe så ramlar jag såklart ner. Alla bilarna såg ju det (eller ja, kanske inte bilarna men personerna där i) och jag skrapade upp magen för tröjan åkte upp, mina armar och mina händer haha. Tänk vad kul det måste sett ut, och herregud vad vi skrattade. Tänk att jag kan ha så roligt med palmer, humor är en viktig sak i ett förhållande har jag hört. Så härmed kan ni kalla mig Malin Palm.
DSCN2997

DSCN3000

DSCN3035

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats