Baby baby baby oooooohh | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

Baby baby baby oooooohh

Dethär med barn… det är något som ofta kommer på fråga i mitt kommentarsfält, när jag pratar med någon om mitt och Gabriels förhållande, eller när någon kommer in på samtalsämnet med barn så frågar de om de inte är dax för mig snart. Det roligaste var nog när jag hade tjejkväll med några tjejer förra månaden, två av dem hade ju bebisar med sig och så började alla snacka om vem som “var på tur”. Helt plötsligt säger alla mitt namn? Jag vart typ chockad haha! Men tydligen har alla “en känsla” av att det är jag som står på tur nästa gång av tjejgänget..

Ja det är ju vad alla andra spekulerar i 😉 jag själv då? Vad har jag för tankar och känslor? När jag var yngre ville jag ha barn runt 21-22 års åldern, men nu fyller jag 22 år om 2 månader och känner inte riktigt att det är dax än. Jag tvekar inte fem sekunder på att jag inte hade klarat livet som mamma, för jag hade gjort det. Min pojkvän hade också klarat det. Men ingen av oss känner sig redo än fullt ut och det beror på de fysiska sakerna. Tex så tar han examen i sommar, jag vill läsa vidare på högskola och vi bor inte ens ihop. Jag känner mig nog lite mer mogen än honom när de gäller barn, för jag började festa när jag var 14, jag har verkligen levt allting fullt ut att jag känner att det är skönt att liksom gå vidare lite. Jag är rätt trött på dedär med att festa tex. Visst nu handlar de inte bara om festandet, men de var ett konkret exempel.

Om jag får bestämma så vill jag vänta 2-3 år innan jag blir mamma. Men sen har jag faktiskt sagt att “händer det så händer det”, då finns det väl en mening med det. Jag tar p-piller som jag ska och glömmer aldrig dem, så blir jag på smällen ändå trots det så känns det som det är meningen att jag ska bli mamma. Ska jag vara ärlig känns det inte som att man nånsin kommer känna sig 100% redo och mogen, utan det är som om man mognar under tiden bebisen växer i magen =)
Hjälp, blir nästan rädd av att skriva om detta. Men svaret är att nej jag vill verkligen inte få barn än, jag vill vänta 2-3 år! Det finns vissa saker jag vill göra innan, och sen vill jag gärna lära känna Gabriel ännu bättre osv. Men följer ni min blogg om ett par år så blir detta kanske lite mamma-blogg 😉

20140109-192231.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maija

  Till Elin: eftersom jag alltid haft oregelbunden mens innan.. Hade mens under graviditeten med så det fanns inga tankar på att jag var gravid..

 2. Elin

  Till Maija: hur kan man mittiiallt föda barn utan att vetat att man int vart gravid? Liksom den mest obvious grejen: ingen mens på 9 månader? (Bara en fråga no hate:) )
  Ååh skulle verkligen älska att se dig som mamma! 🙂 Tror du sku va perfekt som mamma!

 3. jjannica

  jag käkade oxå ppiller, men när jag skulle byta till nögra andra skulle jag vänta in nästa mens, men den kom aldrig?! gick upp till um å fråga om jag kunde börja med dom ändå, men dom ville göra en gynundersökning , vilket ledde till ett gravtest som slutade med att jag blivit gravid med ppiller.
  & jag kände mig heller inte redo, jag var så sjukt nervös . jag , bli mamma ? ha en liten bebis ? nää de går väll inte?
  men efter massa tankar, tårar & prat fanns det inte längre några tvivel, jag skulle nog fixa det.
  o ju längte tiden gick, destu mognare blir man. & här sitter jag idag, med min dotter på 3 månader som är det absolut sta som har hänt mig. nu kan jag inte ens föreställa mig ett liv utan henne 🙂

 4. Maija

  Haha klokt att säga så.. jag var likadan.. alltid sagt att jag ska vänta med barn.. Fick därimot ändra de planerna när jag den 23 december fick en dotter utan att ens veta om att jag var gravid haha.. Så man vet aldrig vad som kan hända.. Men skulle du få barn skulle nog det bli ett sjukt gulligt barn!
  Du kan ju läsa om detta i mitt blogg-inlägg..  (och nej jag brukar inte spamma ut min blogg hos folk då jag inte skriver så ofta i den haha)
  http://maijaw2.blogspot.se/2014/01/allt-forandrades.html

 5. Sara

  Tycker du gör rätt som väntar. Känner samma sak men jag vill vara ännu äldre innan jag skaffar barn (: men alla unga mammor som pallar och kämpar ska ha sjukt med cred för det är fan inte lätt alla gånger men de gör ett kanonjobb!
  Men bebisar är något av det sötaste som finns så klart man blir sugen ibland haha

Annons
stats