beautiful day! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

beautiful day!

Då var det måndag igen, en ny vecka. Varje måndag när jag vaknr brukar jag tänka “åå fuck, måndag”. Ni vet dendär måndags-ångesten? Men istället för att hoppa upp ur sängen med den hemska känslan i kroppen så låg jag kvar en stund och tänkte på roliga saker. Jag tänkte på vad jag skulle göra i veckan, smsade lite, planerade och funderade. Det hjälpte faktiskt, för sedan gick jag upp ur sängen med ett lyckorus i kroppen. Tankar styr faktiskt oss mer än vad vi tror (ska skriva ett helt inlägg om det sen).
Sen gick jag ut med min hund för att leka lite, hösten är här på riktigt och även om det är en kall luft så kan man inte låta bli att bli lite piggare av alla vackra färger som löven skapar på träden.

Jag har väldigt mycket som ska göras idag, ska ringa väldigt många samtal (HATAR ATT PRATA MED OKÄNDA! men måste ringa läkare osv) och planera bloggen inför veckan. Men jag ska göra det i min egen takt, för jag har märkt att det är när jag stressar som mitt psyke säger ifrån. Lite stress är bra för prestationsförmågan men stress i stora mängder kan vara riktigt skadligt : )

l6

l1

l2

l5

l7

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annelie

    Ooooh, naturfotografen Malin!
    Fina bilder du tar! Andra bilden gillades skarpt!  O du… Det är bara måndagar o fredagar nu för tiden, så snart fredag igen 😉

Annons
stats