bilder från dagen - sista dagen! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

bilder från dagen – sista dagen!

Såhär fort har jag aldrig skrivit på en dator!! Men internet funkar på datorn just nu så jag måste skynda mig att blogga haha! Imorgon ska vi åka hem (bussen till flyget går härifrån 06.00 i svensk tid) (i know, ska upp 05.00, en söndag) (FML) så det blir en tidig morgon.
Jag vill inte alls hem, det ska bli skönt att få träffa vänner och familj, (och absolut min fina pojkvän, åh vad jag saknat ihjäl mig efter honom..) men vi har haft det så bra här! Folk tror säkert vi varit ensamvargar för de har bara varit jag och Sabina, vi har sagt hej till folk och idag vid poolbaren pratade vi en stund med en som kom från Sverige faktiskt men annars har de bara varit vi och det har varit så skönt. hemma är de alltid massa folk överallt så det har varit riktigt skönt att “bara kunna få finnas till” om ni förstår?

jaja nu ska jag sljuta skriva, ni får lite bilder & sådära! dessa bilderna är från idag, vi var på stranden nyss en sista gång.
DSCN5498

DSCN5492

jag va sån chicken.. jag vågade inte ens klättra upp haha, blir så höjdrädd, stod och skakade och trodde jag skulle ramla och slå i de stolparna och dö. paranoid? nejdå…

DSCN5520

vi skapade värsta trenden (jag vet, astuffa är vi.. alla vill vara som oss) så de kom fler svenskar blandannat och hoppade. alla vågade förutom jag, chicken var det ja. hade de handlat om att typ rulla mig naken i snö, äta upp en norrman eller något annat så hade jag vågat. men klättra? nej!

DSCN5504

DSCN5509

sen när vi skulle tillbaka mötte jag mina älsklingar, palmer!! (ingen som läser min blogg blir förvånad va?)
DSCN5535

sen satte vi oss vid poolbaren, den var stängd. men det fanns dricka ändå!
DSCN5574

SKÅÅÅÅÅL!

DSCN5566

DSCN5567

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats