bilder från nyårsafton i london! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

bilder från nyårsafton i london!

bb

 

Jag har ALDRIG varit med om så mycket folk där var vid Big Ben på nyårsafton. En kvarts miljon människor, (250.000!!!!) och så vi fyra svenskar liksom haha. Det gick bra när vi stod och kollade alla fyrverkerier, men när vi skulle därifrån så var det inte lika bra… Fötterna värkte på mig och Sabina eftersom vi hade högklackat, vi fick stå i kö ute på gatorna för att ens komma in i tunnelbanan (det fanns inga taxibilar den natten för gatorna vart avstängda). Jag svor, slog säkert till någon och ja mitt tålamod försvann haha (ja jag var helt nykter, får inte dricka alkohol just nu). Alla fyra var dessutom helt slut eftersom det var samma dag vi hade rest till London så vi hade varit vakna i 24 timmar, kanske inte är det smartaste att resa på självaste nyårsafton hehe.. Men när vi väl kom till hotellrummet sov vi gott iallafall =)

För att inte verka negativ i detta inlägget (vi var liksom i LONDON på nyår, såklart det var fantastiskt!!) så måste jag bara säga att WOW vad fyrverkerier, jag har filmat också så tänkte sätta ihop en liten Londonfilm. Såklart fick jag en nyårskyss på tolvslaget av min kärlek, och en kram av min bästa vän. Det kunde ju inte blivit bättre än så, that was magic!

Jag la även märke till att bland alla dessa hundratusentals människor så såg vi inga slagsmål alls, och det var bara en som var så full att han låg däckad vid poliserna, såklart var några lite smått berusade och glada men absolut inte på sådan äcklig nivå som här i Sverige. Jag vart förvånat överraskad av det eftersom annars är man van vid att på nyår super alla skallen av sig, slåss och beter sig äckligt och allmänt illa. Så i London var det väldigt skönt, alla var väldigt trevliga och de kändes mycket mognare och roligare när det inte var massa skit igång. Eftersom ingen av oss söp, vi satt på en brittisk pub och drack lite bara, så var det ingen nyårsångest dagen efter heller så från och med nu ska jag aldrig mer fira nyår i Sverige, det är en sak som är säker =)

2

1

4

3

9

11

8

7

10

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats