But first... Breakfast! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

But first… Breakfast!

Jag vaknade med värsta glädjerycket imorse, liksom pang bom så var jag jättepigg. Vissa (de flesta) dagarna så brukar jag vara en zombie ett par timmar på morgonen. Anyway, idag har jag massvis att göra! Ok, ni bryr er inte ett skit men jag har hört att det är en trend att skriva på bloggen “dagens to-do-list” så lika bra att haka på. Blogga, plugga, ärenden såsom att posta iväg kläder, betala räkningar, träna och senare ska jag kolla på när min lillebrorsa spelar fotbollsmatch. Rolig dag!

But first.. A perfect breakfast! Jag har börjat äta detta varje morgon nu. Det är kvarg med massa bär och frukter i, och onewhey-proteinpulver som smakar jordgubb och vit choklad. Sen toppar jag det med lite frön och mandel.

20140429-095620.jpg

20140429-095629.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats