changed planes today! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

changed planes today!

nnn

Idag när jag slog upp ögonen i sängen bredvid min pojkvän så fick jag värsta städrycket så jag har fanimej redan diskat ALL disk och städat undan i hela hans kök plus lägenhet.. Känner mej stolt att jag gjort det, tror jag har feber eller nåt? Nej men ibland får jag mina städryck och då MÅSTE jag städa hihi 😉 dessutom tror jag han kommer bli jätteglad, hoppas han belönar mej med tusen pussar.

Idag skulle jag egentligen fotograferas men det kommer bli av i veckan istället så jag ska snart iväg ändå.. Kan ni gissa vart? You won´t believe your eyes..
Jo jag ska förklara (känner hur intresserade ni är, ni får gärna anteckna) Igår var jag och Petra och shoppade, dock var vi inne i en affär över två timmar så till slut stängde de. Vi trodde de hade öppet längre på de shoppingcentrumet (eller hur fan man böjer det ordet) så det slutade med att vi sprang till kassan och slängde upp kläder på disken för att betala så det är massa saker vi inte hunnit köpa som vi behöver. And it means... VI SKA SHOPPA IDAG OCKSÅ! På ett stooort shoppingcenter i Malmö, Entré heter det. Petra hämtar upp mej här om en timme sen ska vi shoppa tills vi droppar 😉 

Nu är jag sjuuuuukt sugen på kräftor till frukost, kan man äta det? Klart man kan! Jag läste om en kille en gång som åt kokta bajskorvar med ketchup på till frukost. Okej det gjorde jag inte, men jag kunde gjort. Så nu låter det inte alls illa att jag ska sitta och surpla i mej kräftor en söndagsmorgon, under tiden jag gör det så kan ju ni kolla på min nya hårfärg! Någon som kan gissa vem jag fått inspiration från på håret? Den som gissar rätt får en länk!
nn5

nn4

nn3

nn1

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats