cozy bed! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

cozy bed!

Jag har ändrat om lite på mitt rum, eller ja iallafall flyttat min säng och bäddat rent. Jag tyckte det blev bra, det blev en typisk “miixx-säng” liksom, nästa gång blir det ett amerikanskt tema (jag hade det nyss, men sängkläder måste ju också tvättas).
Förresten, jag är sån som bara måste ha min säng bäddad varenda dag. Jag hatar när det ser så slarvigt och ovårdat ut som när sängen är obäddad, på kvällen bäddas den upp och på morgonen ska den bäddas. Sen får jag panik om någon lägger sig med sina vanliga kläder och kryper in under mina sängkläder.. Ska man vara under mitt täcke ska det vara när det är mysdax och sovdax, och ska man ligga där under dagen så ska man ligga PÅ TÄCKET. Punkt slut.

sä2

sä3

sä4

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annelie

    Håller med dig till punkt o pricka! Ligga under täcket med kläderna på? Ha! Pfffts! Aldrig 😉  Nej nej, Här bäddas det på morgonen efter frukosten oxå (så man piggnat till lite) Sedan bäddas den av (säger man så?) då vi ska krypa ner för natten =) O ja, det ser lite skräpigt ut om sängen är obäddad… Vill med ha saker i ordning.  Så heja dig Malin! <3

Annons
stats