creepy life right now.... | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

creepy life right now….

Jag skrev ju ett inlägg igår morse om att det hände mig sjuka saker den natten. (läs hääär om ni missade inlägget) och i ena anteckningen stod det ju “17e september” och massa skrattade smilegubbar. Jag skrev också att jag skulle försöka komma ihåg vad jag gjorde den 17e september och det var några av er läsare som hjälpte mig att gå tillbaka i mitt blogg-arkiv för att ta reda på det.
Den 17e september var då jag var på begravning. Sjukt va? Och det var under den perioden jag hade så ont och fick åka in till akuten efter begravningen. Så den 17e september är ett datum jag förknippar med just skräck… Och det datumet stod i mina anteckningar när jag vaknade..

Det fanns ju även en bild på en tjej bland mina bilder som hade hamnat där under natten.. Igår såg jag en bild på fb och tänkte direkt “DET ÄR HON!!!” så nu vet jag iallafall vad tjejen heter som råkat hamna på min telefon den natten. Dock har jag inte frågat henne nånting, vad ska jag säga liksom? “öööh hörredu tjejen, varför finns du min telefon?” så jag tror jag avvaktar med den saken..
Jag tycker detta är riktigt creepy.. Någon skrev bland kommentarerna att det är “A” (från pretty little liars) som börjat komma efter mig nu. Den tanken hade fan jag också haha. Jag låter löjlig, vet inte om jag ska skratta eller gråta? Men läskigt är det, det är nåt som är säkert.

Påtal om “A” från pretty little liars.. Kvällen innan detta hände så vart jag på solariet. Kolla vad som låg kvarglömt på bordet då:
(och jag skojar inte) (tyvärr) (på pricken likt A:s)

e3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats