dagens jävla outfit, igen? | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

dagens jävla outfit, igen?

lalalalal

Vill ni att jag ska börja med “dagens jävla outfit” igen? Jag höll ju på med det ett tag, att jag visade lite outfits ibland men inte såna stela och tråkiga som modebloggarna haha nejdå jag körde på mitt eget sätt. Vad hände sen? Jo sen kom snön och då är det inte lika roligt att klä sig snyggt eller liknande. Plus att nu jobbar jag ju och då har jag speciella kläder på jobbet men tänkte att om ni är intresserade så kan jag börja igen? 😀

Lite outfitbilder på mitt eget vis som jag lagt ut =)
dd2

dd3

out

lalalalal

lalalalal

d1

d2

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats