dax att börja packa! imorgon far vi hemåt | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

dax att börja packa! imorgon far vi hemåt

Edit: många skriver här och på facebook och är oroliga pga nyheten om att svenska turister åkte buss här i Alanya, bussen hade fel på bromsarna (vad jag förstått det som) och voltade, passagerare dog osv. Jag är oskadd men rädd för att vi ska åka buss så länge imorgon till flygplatsen men förhoppningsvis går allt bra!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – 

Nu är det dax för oss att packa, vi åker tidigt härifrån imorgonbitti! Vi kommer att ta vara på kvällen på absolut bästa sätt, dock inte festa eftersom jag har riktigt dåliga erfarenheter att resa bakis hehe.

Idag har vi hängt på stranden en sista gång och snart ska vi även ta sista doppet i poolen hade vi tänkt. Det var så kul att vara vid havet idag för vågorna var så sjukt stora att det bara var att slänga sig i dem de var högre än mig tillochmed! Vi var på stranden i 7,5 timme, helt jävla sjukt. =) 
Visst ser bilderna härliga ut? Man vill bara hoppa in i datorskärmen och dyka bland vågorna. Men ett tips från mig: gör inte det! jag testade, och nu har jag en bula i huvudet..

Juste.. Ni minns videon vi gjorde sist här i Alanya? Vi har gjort en ny från denna gången! Asbra är den, så jag kommer ladda upp den såfort jag kan =)

IMG_2646

5

6

IMG_2516

IMG_2519

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annelie

    Ser helt underbart ut. Nu är ju detta Turkiet, men bilderna får mig att längta tillbaka till Thailand, på dem stränderna vi var på! Helt underbart det med. 🙂

Annons
stats