dejter och pinsamma pepparkorn | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

dejter och pinsamma pepparkorn

Jag har funderat på en sak, tänk vad risker vi tar ändå. Varje dag.. Det som fick mig att tänka på detta just nu var för att jag förut hade en konversation med en kompis om dejtande. Vi snackade om hur fel saker faktiskt kan bli, men att man ändå kan skratta åt det sen även om man just då vill sjunka genom jorden. 

Som detdär klassiska.. Man ska träffa en person, man tycker att allt klaffar och man känner verkligen att man vill kyssa personen. Ibland kanske man känner sig jättemodig och vågar ta första steget även fast man riskerar att få nobben, men är man lite försiktig (och dessutom helt nykter) så kan det vara sjukt läskigt ju! Det behöver ju inte heller vara att man själv blir nobbad, men låt säga att du träffar en kille. Ni sitter och kollar på film och du bara väntar på att tiden ska gå för att du tycker att allt är helt fel, ni förstår inte varandras humor, ni snackar knappt, allt känns påträngt och fel, du är gasig i magen eller han är skitful och inte alls din smak.. men så närmar han sig och du märker att FUCK han kommer att kyssa dig, hur tar man sig ur den situationen? “EY VA GÖR DU DITT JÄVLA KRÄK?” och så tar man sin jacka och sticker, eller vänder man bort huvudet och låtsas inte se? Eller hade ni besvarat kyssen för att vara snälla? Jag personligen hade tagit bort huvudet om det hade känts fel, typ försökt skratta bort det.. Det hade kanske varit sjukt pinsamt för båda två men om allt redan har gått fel och känns fel under träffen så why not förstöra det ännu mer? Såklart behöver man ju inte vara elak!

En annan klassisk sak är detdär med att om någon kollar på ens läppar. Om jag känner att jag vill kyssa någon så är jag expert på att fastna med blicken på killens mun, och jag VET att de flesta funkar så, både killar och tjejer. Stirrar man på någons mun så har man tankar i huvudet om hur mycket man vill kyssa personen. Men återigen, där kan allt bli fel. Låt säga att jag sitter där med en kille, och så har han nån matrest på sina tänder som jag absolut inte kan sluta kolla på, eller att man helt enkelt tycker att personens käft ser förjävlig ut med rinnande snus, gula tänder eller bara allmänt äcklig. Tänk så tolkar personen det som att man vill kyssas då? Usch. Vad ska man säga då om personen närmar sig ens ansikte? Blunda och räkna till hundra och hoppas på att han eller hon är borta när man öppnar ögonen igen? Eller bara “asså du hade nåt på tanden, de va allt…”. När det gäller sånt är jag ärlig, för att just undvika såna missförstånd. Jag säger till alla jag umgås med ifall de har nåt på tänderna, just av den anledningen av att jag själv vill att folk ska säga till mig. Tänk er in i den motsatta situationen, ni sitter med en skitsnygg kille som stirrar på er mun och ni känner hur det pirrar till i er lilla mage av nervositet för att han ska kyssa dig, men så får han tillslut fram att “ursäkta om jag säger det, men jag kan inte sluta stirra på pepparkornet du har mellan tänderna..” haha USCH PINSAMT, ellerhur? Därför ska man alltid vara ärlig haha, det kan inte bli mer än fel. Nu har jag aldrig varit i denna sitsen, men det lär väl säkerligen hända någongång och då är de bra att vara förberedd liksom.

Som sagt, livet är fyllt av läskiga risker, men hur ska man veta vad man kan vinna om man inte vågar satsa? Vinner du så är det ju kanon, och förlorar du så får du se det som en erfarenhet. Jag tänker alltid som så “hellre ångra det jag gjort, än att ångra att jag aldrig gjorde det”.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kajsa

    Hej Malin! Tänkte bara höra om du kan göra något åt radavståndet? Eller göra fler stycken? För det blir så jobbigt att läsa så ihoptryckt text. Ha det bra 🙂

Annons
stats