den kommande månaden kanske kommer se annorlunda ut för er | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

den kommande månaden kanske kommer se annorlunda ut för er

Godmorgon!!
Jag kom på att jag har ju glömt att berätta en lite “tråkig” sak för er, för mig är det bara kul eftersom det gäller erfarenheter! Från och med nästa vecka och en månad framåt så ska jag jobba heltid varje dag. Det är en praktik som jag var tvungen att göra då det har med min utbildning att göra. Jag lovar er att jag ska lägga upp roliga inlägg ändå och blogga på, men de kommer kräva mycket tid för mig att vara där och bloggen tar ju flera timmar om dagen redan.. Men jag ser detta bara positivt eftersom jag älskar att blogga och så kommer jag få erfarenheter där på praktiken också =) Det blir en hel del tidsinställda inlägg, men jag tänkte försöka kompromissa er med tävlingar, fler videobloggar osv som jag får fixa under de timmarna och helgerna jag är “ledig”.

Jag var tvungen att säga detta så ni inte undrar varför jag skriver att jag ska jobba helt plötsligt, eller varför jag går upp tidigare hehe, för jag kommer inte vara hemma så mycket. Tror detta kommer lösa sig fint eftersom jag nog kommer få testa att jobba på kvällar och nätter också, och då kommer dagarna gå till bloggen! Ville bara meddela er det, tjillevippen!
Och näää jag har inte fått mina saker från HP´s kontor ännu så jag kör på min gamla dator ännu och på den finns en del gamla bilder blandannat dessa, fan vad annorlunda jag såg ut på något sätt =)

llll

ö4

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emilia

    Jag jobbar 75% och får inte tiden att gå ihop ens ^^ men jag tro du klarar 100% plus bloggen ändå för du är så galet bra 😀

Annons
stats