den mest magiska stunden i mitt liv | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

den mest magiska stunden i mitt liv

mmm

Tänkte berätta om en magisk stund i mitt liv som jag aldrig kommer glömma. Det var när vi var på Disneyland i Kalifornien, L.A förra julen. Vi var där tre dagar och en utav de dagarna var på julafton. Där åkte en riktig tomte (lovar, finns tomten så var det han) på en släde med renar, Kalle Anka gick omkring med sina vänner osv. När jag fick se piff & puff skutta omkring så började jag GALLSKRIKA av lycka på riktigt haha!!! På kvällen när det hade blivit mörkt så samlades alla vid det kända Disneyslottet, det som är med på alla filmer i början ni vet? Och där smällde de raketer, exakt som man ser på film. Raketerna gick liksom runt slottet och det var sagolikt bokstavligt talat för de spelade disneylåtar samtidigt och man blev helt rörd. Alla stod och höll om varandra och kysste varandra, så jag höll min lillasyster i handen. I slutet kom det konstgjord snö (vet inte varifrån men de va från himlen) och ALLA började skrika av lycka för de i Kalifornien har aldrig sett snö, inte många av de som bor där iallafall. Jag kände mest “vafaaan, inte sverige här med”. men till och med snön var magiskt.

Ögonblicket när man stod där och hörde den magiska musiken till det upplysta slottet det går inte förklara. Hela Disneyworld var så kul, de gick förbi massa kända figurer (älskade långben hehe) och där fanns så roliga karuseller. Det går inte ens visa på bild så vackert där var men jag har klippt ihop lite filmer iallafall och en låt som de spelade där. Lyssna på den samtidigt som ni njuter av bilderna.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lrYm-7SBBJw&feature=related[/youtube]
ds

dss

Jag hade gärna velat åka tillbaka dit, och gärna med nån jag verkligen tycker om så att man kan få dela den magiska stunden tillsammans. 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annelie

    Åh, det måste vart magiskt! Jag älskar fyrverkerier. helt underbart, älskar att se på när även himlen har sin show. Åska o blixtrar är kul o se på me (dock ser man ju inte åskan… men du fattar) hehe.
    Skulle vilja se de ja me, älskar disney! ^^

Annons
stats