det är lika bra att inte veta | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

det är lika bra att inte veta

Jag har kommit på att det är en himla tur att man aldrig vet vad som kommer att ske i livet. Ibland säger man ju att man önskar att man visste hur ens liv skulle se ut 6 månader senare tex, men helt ärligt talat är det nog bäst att inte veta..

Hade någon sagt till mig för bara 6 månader sen hur mitt liv skulle se ut nu så hade jag fått panik. Jag hade nog tappat hakan.. För bara 6 månader sen hade jag en kille i mitt liv som jag trodde att jag skulle dela resten av mitt liv med, det var verkligen så. Allt klickade liksom och hade gjort i över ett år. Under de senaste 4 månaderna bara så har jag hunnit bli gravid, dumpad och gjort abort. Jag har träffat många nya människor och tänker på ett helt annat tankesätt nu än då. På bara dessa månaderna. Men om någon hade berättat för mig hur mitt liv skulle se ut nu 6 månader senare, om någon hade berättat det för mig när jag låg där bredvid “killen i mitt liv” i hans famn och kollade på vår serie, då hade jag fått en total blackout och säkert hamnat i en psykos eller nånting. Jag hade fått sån panik av att inte kunna påverka framtiden, att inte kunna styra nånting. Jag hade känt mig maktlös och bara velat ge upp allting direkt.. Det är så galet vad livet kan förändras snabbt, så det gäller att ta vara på varje lyckliga stund och även försöka att göra det bästa av varje situation. Tänk på det. Om 6 månader kan allting vara annorlunda.. Men en sak är säker, livet stannar aldrig upp. Hur mycket du än sörjer eller är rädd inför framtiden så kommer den närmre dig hela tiden, sekund för sekund. Det enda som i slutändan kommer att räknas är din glädje och lycka du fått i livet. Se till att varje stund räknas!

IMG_0115

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats