det är roligare om man är två | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

det är roligare om man är två

Denna veckan har jag varit på gymmet varenda dag (förutom idag) och shit vilken energi man får. Det är helt galet egentligen hur bra en människa kan må av träning, det enda jobbiga är faktiskt att ta sig dit, bara det kan bli ett ångestmoment för många, bara tanken av att man ska gymma liksom. Ett knep jag har är att bara dra, utan att ens ägna en enda tanke på det, bara göra det. Sen när man väl är där så känns det bra och när man kommer ut därifrån är man fylld av endorfiner som strömmar i kroppen! Som några av er frågat, så tränar jag oftast tillsammans med några kompisar. Det är jag, en killkompis och min brorsa som håller ihop även fast dem inte brukar köra likadana pass eller samma muskelgrupper som jag. Dock känns det ändå roligast att ha nån på gymmet som man faktiskt känner, och som man kan snacka lite med när man pausar osv. 

Timmie (min bästa killkompis) tränar med oss tre ibland, han är egentligen på ett annat gym i vanliga fall men ibland offrar han sig för att vara med oss istället. Det är så himla kul, han är så jäkla grym och han kör verkligen slut på min brorsa och andra killkompis. Häromdagen så hade jag ett cardiopass, men i slutet så gjorde vi några par-övningar också. Det kan kännas lite skumt att sitta gränsle över en kille kanske, men vissa övningar tar bra som tusan när man är två, sen känns ju Timmie som en extra bror för mig med så det känns absolut inte konstigt. En sak som är himla viktigt är att man ska kunna ha roligt på gymmet med, och det har jag alltid med mitt lilla gäng.. Vad som än är så slutar det alltid med att man MINST en gång varje gympass står och skrattar tillsammans, men det är ju bara kul, plus att det ger extra träning för magen haha.. =) Om ni tränar, brukar ni träna ensamma då? Vad föredrar ni? Eller ni kanske inte alls är såna som har lust att träna? Tell me!

Här är 3 bilder från min och Timmies par-session häromdagen!
1

IMG_6240

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Moa

    Jag tränade ganska så mycket i våras sen när sommaren kom så slutade jag upp med allt… Saknar det… MEn det är så himla tråkigt att träna själv, i våras hade jag en kompis men hon tränar inte längre… Riktigt tråkigt faktiskt…

Annons
stats