Dygnet har för få timmar! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

Dygnet har för få timmar!

Hej underbara ni!
Idag kommer jag tyvärr ha för lite tid för att få ihop allting, det finns för lite timmar på dygnet alltså. Så jag måste försöka stressa igenom allt innan jag bloggar. Just nu är jag med Emma i stan, hon skulle göra sina läppar och jag hänger med som stöd. Kan inte säga nej till mina vänner ju! Dock hann jag inte ens sminka mig.. Jaja. Ser ni en zombie behöver ni inte ringa polisen för de är bara jag, miixx i egen person..

Här är mobilbilder, sorry, jag hatar själv mobilbilder och mobilinlägg mer än vad jag hatar blodkorv (eller nej för helvete blodkorv är 10000 ggr värre) men ville inte överge er utan att ni fick en förklaring 🙂 vi hörs när vi hörs. Förhoppningsvis senare idag!
Kramar och sparkar

20131031-110628.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. carolina

    vad fina 🙂
    Jag har nyss börjat blogga och skriver om min kamp mot ätstörningen, svälten och ångesten samt min vardag då jag tagit mig ifrån en väldigt destruktiv samborelation och kämpar för ett bättre liv. Titta gärna in och lämna en kommentar, det skulle betyda jätte mycket för mig, kram!
    Lyckanfinns.blogg.se

Annons
stats