Eller är de bara jag | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

Eller är de bara jag

VARNING FÖR ETT INLÄGG MED OLLON!

ALLTSÅ… Påtal om “dirty minds” (inlägget om päronet igår..) vad i hela helvete är detta för ny glass? Jag såg den alldeles precis och den ser seriöst ut som ett ollon med typ en könssjukdom. Tur att det för mesta del är barn som äter glass, och att barn är barn och inte ser detta på samma dirty sätt som jag. Eller är de bara jag kanske? Är jag sexuellt undernärd eller bara har pervers humor? I don’t know..

20140702-205511.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linus

    Goddag madame, du är inte den enda som lagt märke till denna kondylomdrabbade snopp liknande glass.Den må se se förbannat äcklig ut MEN den är ju samtidigt ganska ok OCH de smäller i käften av den >:) tack för mig Kyss 

  2. Emma

    Åh har hört om den glassen men aldrig “sett” den, men fyyyyfan nu förstår jag varför folk klagar, en barnglass?! herregud… 😮

Annons
stats