en bloggläsare drömde om mig! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

en bloggläsare drömde om mig!

maa

“hej hej ! 
Jag läser din blogg varje dag och tycker den är skit bra och du är hur söt som helst !
Tänkte bara berätta om en lite rolig dröm jag drömde inatt för den handlade om dig !Du skulle ha en bloggträff för alla som ville komma och hälsa på dig och du började med att ha en “stand up comedy show” och de var hur mycket folk som helst ! du stod där på scenen och drog dina små skämt och sen drog du upp mig ur publiken för att jag skulle vara med i showen ! du och jag satte oss i en soffa och du skulle ställa några komiska frågor som jag skulle svara på… du hade bestämt vilka svar jag skulle säga så du hade skrivit upp svaren på några cupcakes som jag sedan skulle läsa ifrån !  sen vaknade jag ! 
hehe de var en liten konstig dröm… tror du själv att du skulle passa som komiker ??  Massa kramar ! // Patricia Salazar “

SVAR: Hej Patricia! som jag svarade dig i mailet så tyckte jag ditt mail var väldigt roligt haha! Kul när folk drömmer om mig, (om det är bra drömmar) och jäkla smart av mig att skriva svar på cupcakes hehe 😉
För att svara på din fråga om jag skulle passat som komiker.. Jag är ju jävligt rolig! Problemet är dock att jag är den enda som tycker att jag själv är rolig. Jag brukar dra skämt som inte många fattar eller tycker är roliga så då står jag där som ett fån och verkligen asgarvar åt mig själv hur länge som helst till tårarna sprutar från mina ögon. Ett skämt jag sa för ett tag sen var “tänk vår kung.. han måste vara en kung i sängen” och ingen tyckte det var kul. Inte ens min mamma och vi är ändå släkt. 
Sååååå.. Ja jag hade passat som komiker enligt mig själv 😀 publiken hade väl dött men jag hade haft jäkligt kul.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annelie

    Kan ju ärligt säga att ja småfnissade åt skämtet me Kunge. hehehe. Men ja skulle tro du har lika sjuk humor som ja har, så ja hade ju med all  säkerhet apgarvat åt alla dina skämt. haha 😀  Sedan är ja ganska lättroad. ;D

Annons
stats