en fråga jag svarar på. igen. | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

en fråga jag svarar på. igen.

 

dagens-fråga311

Varför operera du brösten istället för handen? Tänk om man var född utan ben och så gjorde man silikonbröst, skulle du tycka det va snyggt då? Kan du inte amputera handen?, för den ser inte så fräsch eller användbar ut…

Svar: Hej ”Emma”! Hmm har redan svarat på varför jag inte opererade handen istället för brösten men du kanske inte orkar leta ordentligt.. Min hand har opererats 7 gånger sen jag var nyfödd, o de kan inte göra mer nu innan jag ”vuxit klart” helt o hållet. De har dessutom gjort vad de kunnat, fixat benbitar till mina fingrar osv. Sen så har jag lärt mig leva med min hand, o det är ju jag som ska leva med den, inte du. Dessutom skulle det bli svårt för mig att använda en ”ny hand”, kommer ju aldrig kunna få normala fingrar eller så. Mina bröst var en mycket enklare operation och jag ville ha större bröst.
Jag fattar inte varför du drar in dina ben i detta? Föds man utan ben eller fingrar får man gratis operationer dessutom, så jag har aldrig behövt välja mellan min hand och mina bröst, brösten sparade jag ihop till själv men mina operationer i handen är som sagt gratis. Dessutom har det inte att göra med vad ”andra tycker är snyggt” utan vad du själv trivs med. Jag hade hellre sattsat på lite nya hjärnceller om jag var du :D(du frågade ju om min åsikt.)

Och varför i hela friden ska jag amputera min hand..? Då kan jag inte göra nåt alls med den ju? Att den inte ser fräsch ut vet jag om att vissa tycker men jsg själv tycker den är charmig, och sen är den mer användbar än vad din hjärna verkar vara..
h6

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annika S

  Det är inte klokt vad korkade människor det finns i världen.
  Tur att du är så stark och klarar att stå emot såna här idioter.

 2. my

  jadu.. vilka jävla äckliga människor de finns!
  jag älskar din hand, så söööt och unik!! <3
  dessutom har en person jag älskar mest samma “handikapp” som du har
  alltså en annorlunda hand, inget fel me de. ni är unika på erat sätt

 3. Olivia

  Vilken intelligensbefriad kommentar av den där Emma… Nu fick hon i alla fall svar på tal! Du är vackrast Miixx, både på in- och utsidan <3

 4. Mathilda

  ta inte åt dig av avundsjuka människor……du är fin som du är! håller med ovanstående av att man blir glad av att läsa din blogg! Du borde va störst i bloggvärlden! fina bilder och roliga inlägg! rkam

 5. Sara

  Usch. Att det finns såna människor som Emma. Jag har läst din (Malin) blogg ett relativt bra tag nu och jag kan inte komma på en enda liten, ynka skitsak jag stör mig på! Det går inte! Blir bara glad av dina inlägg. Din humor är för go. Dessutom mår jag bra invändigt av att gå in här varje dag. Fler borde vara som Malin tycker jag, världen hade varit en bättre plats då! Allt från “Krossa idelalen” till allmän positiv energi, särskilt till oss tjejer. Go Miixx! 😀 <3

Annons
stats