en helmysig helg med kärleken i mitt liv | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

en helmysig helg med kärleken i mitt liv

Jag ska hänga med Emil hela helgen, det var superduperlängesen vi träffades en hel helg och eftersom vi inte ses lika ofta längre så längtar vi så mycket efter varandra att vi har så roligt när vi väl ses. Vi hade tänkt laga tacos ikväll hemma hos honom, sen ska jag upp tiiidigt imorgon för att kolla julkalendern haha, julnörden number one yes. Sen drar vi hem till mig och så får vi se vad som händer imorgon =) Kanske uppdaterar något litet senare ikväll annars får ni ha en god och bra fredag!

Här är hans tatueringar, smileyn & den på bröstet gjorde han igår.

e

p3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats