en morgon av saknad | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

en morgon av saknad

goddd

Nu ska jag dra mot jobbet! Inatt ska jag sova hemma hos Skalis, vi ses aldrig längre så det ska bli kul att ta igen massa 😉 Dock kommer detta vara första natten på 23 dagar som jag sover utan min Emil, kommer kännas jättetomt utan att vakna vid hans sida och hoppa på honom och bara gosa! Haha får en klump i magen av bara tanken, känner mig som en riktigt tönt men det är sant. Även om vi inte umgåts varje dag så har vi liksom ändå sovit med varandra. Tur jag inte ska sova ensam iallafall. 🙂
so1

so2

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. petra hanna

    snälla berätta hur ni blev tillsammans och hur ni träffades och hur länge ni träffats osv, sådnt är så kul  SNÄLLA!!

Annons
stats