en ovanlig önskelista | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

en ovanlig önskelista

Måste varna er, jag är inte hög när jag skriver denna texten. Kanske verkar så hehe 😉 Jag har en rätt ovanlig dröm. Jag vill ha en giraff, jag älskar giraffer. De är så himla coola! Mitt rum ligger på andra våningen så jag har tänkt ut att jag kan köpa en giraff och ha den nedanför mitt fönster så når den upp till mitt fönster med huvudet så kan jag mata den, pussa den och åka ner på marken genom att slingra mig nerför halsen på giraffen. 

Inatt drömde jag att jag fick klappa en giraff, och pussa på den. Den pussade mig också och den var så mysig. Ja detta låter väl knas för er men jag vaknade med värsta leendet på läpparna alltså. Jag har aldrig sett en giraff på riktigt 🙁 men vill gärna göra det. När jag var i Kalifornien så åkte alla förutom jag till San Diego på ett safari, jag följde inte med och jag ångrar det nu för där var giraffer har jag fått se på bilder.. Vet inte varför jag gillar dom så mycket men jag gör verkligen det, om jag nånsin får en giraff ska jag döpa den till Manfred tror jag, eller Bertil. Jag gillar även flodhästar för de är urballa men högst upp på listan är nog ändå giraffer!
gi1

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  På kolmården finns det giraffer, och dom kan man tom mata och klappa om man har tur, inte för att man får göra det, men man kan ju inte låta bli, hihi.. Så åk dit! 😀

 2. Jennie

  Giraffer är riktigt häftiga men har lite dåliga minnen för en gång slicka en giraff över hela ansiktet, usch 🙁
  bortmedfettet.devote.se

 3. Annelie

  Åh, ne, ja fattar precis. Giraffer är helt underbara djur. Deras ögon kan man ju drunkna i. Ögonfransarna är ju ngt en tjej drömmer om att ha oxå. Bäbisgirafferna är ju ursöta o mysiga. Har du sett den bilden då en mammaGiraff typ pussar sin nyfödda bäbisgiraff mitt på huvudet? Åh den bilden är så söt 🙂
  Jag har lite pippi för sjöhästar. Gillar tröjor med sjöhästar på, nyckelringar osv osv osv. 🙂 Dom är oxå mysiga tycker ja =)

Annons
stats