farväl & tack <3 | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

farväl & tack <3

Jag satt hela dagen, kvällen och natten (fram till klockan 04.15 imorse för att vara exakt) för att göra klart denna videon. Min sista video och mitt sista inlägg här på miixx.se , min blogg.. min blogg som känts som en bästa vän i alla dessa åren.

Ni hittar mig på instagram: miixxmalin
Mailen har jag ett tag till: miixxbloggen@hotmail.com

och jag förklarar allting i videon nedanför:

[youtube width=”525″ height=”444″]https://www.youtube.com/watch?v=gUts9YpADIM[/youtube]

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Göran Jörgen

  Den som läser detta vittnesmål idag borde fira med mig och min familj eftersom det hela började som ett skämt för vissa människor och andra sa att det var omöjligt. Jag heter Göran Jörgen och är från stockholm, men jag flyttar till Chicago USA med min fru. Jag är lyckligt gift med två barn och en vacker fru. Något hemskt hände med min familj, jag tappade jobbet och min fru lämnade mitt hus eftersom jag inte kunde ta hand om mig själv och familjen. henne och mina barn vid den tidpunkten. Jag lyckades i nio år, ingen fru stödde mig för att ta hand om barnen. Jag försöker skicka ett testmeddelande till min fru men hon hindrar mig från att prata med henne. Jag försöker prata med hennes vän och hennes familj men jag vet fortfarande att någon kan hjälpa mig och jag har skickat begäran senare till så många företag, men ändå ring inte mig, förrän en trogen dag kommer att jag aldrig kommer att glömma i mitt liv . När jag träffade en gammal vän till mig som jag förklarade alla mina svårigheter och han berättade för mig om en bra man som hjälpte honom att få ett bra jobb på Coca cola-företaget och han berättade för mig att det var en caster-charm, men jag är en person som aldrig tror på trollformler, men jag bestämde mig för att prova och Drosagiede instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra i dessa tre dagar av lunchen. Jag följer alla anvisningar och gör vad han bad mig göra bra. Drosagiede se till att allt gick bra och min fru skulle se mig igen efter det underbara arbetet Drosagiede. Min fru ringer till mig med ett okänt nummer och ber om ursäkt och hon sa till mig att hon verkligen saknar mig och våra barn och min fru kommer hem. Och efter två dagar ett företag som jag har skickat mitt tackbrev kallat, nu är jag den föredömliga företagschefen här i USA. Jag rekommenderar att om du har några problem skickar du ett meddelande till detta e-postmeddelande: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 och du kommer att få det bästa resultatet. Ta saker för givet och det kommer att tas bort från dig. Jag önskar dig det bästa.

 2. bamse

  Såg din video, vet inget om dig, men du verkar spridit glädje å tröst.. så det gör att jag skriver: KRAM, å må kraften vara med dig.

 3. Anna

  5:09 var bilden jag skickade in för flera år sen…herregud vad tiden gått ( & vad jag blivit bättre på att redigera xD)
   Även om saker kände kaos ibland var din blogg en sån sak som fick en att hålla sina fötter på jorden, det var okej & vara annorlunda och jag tackar dig enormt för att du visade mig det, du gjorde mycket possitiv ändring i min uppväxt och hoppas du kommer ha det bra i framtiden!  <3

 4. Fanny Sahlin

  Amen sluta..jag blir helt blödig ju! Särskillt med bakgrundmusiken =/ Och du är verkligen en fantastiskt människa. Så positiv och så fin. All lycka till dig 🙂

 5. Cissi

  För fleeera år sedan kikade jag runt och hittade din roliga, fina blogg!! Den enda bloggaren som fått mig att skratta trots svåra och dumma tider. Du har hjälpt mig mycket med min panikångest och vill tacka dig. Du är bäst! <3

 6. Emilia

  Nej gud, vad tråkigt 🙁
  När jag började följa dig, 2012 om jag inte minns fel, så mådde jag otroligt dåligt då jag gått igenom så mkt skit i mitt liv. Saker man inte ens kan föreställa sig. När jag hittade in hit, började jag se livet på ett helt annat sätt. Jag började trivas med mig själv. Tack för det miixx! Och tack för almanackan jag vann i din sista tävling. Nu blir det att skaffa instagram så jag kan fortsätta följa dig!

 7. Emilia

  Det är jättetråkigt att du slutar, jag har följt dig hur länge som helst. Minns att jag brukade kolla på din bilddagbok tillochmed. Jag vann en gång ett julkort från dig så jag är glad att Jag har det. Kommer fortsätta följa dig på instagram!! 🙂 kram

 8. En 16 årig anka

  Jag hittade din blogg år 2013 då jag var väldigt deprimerad och hade då en ätstörning. Jag kommer ihåg att jag sprang ut från landstället vi har då jag var med min familj och satt mig i gäststugan med min dator. Jag grät väldigt mycket och hade ångest över middagen. Då hittade jag din blogg av en slump och jag satt och läste varenda inlägg och även fast jag mådde väldigt dåligt så skrattade jag och mådde mycket bättre av din blogg. Jag fastnar nästan aldrig för bloggar men för din har jag verkligen gjort det. En blogg som jag faktiskt mår bra av. Det är jag verkligen tacksam över. Att jag hittat en inspiration i livet. Kommer sakna din blogg och dig väldigt mycket men jag förstår ditt beslut! <3 Det har varit jätte roligt och mysigt att få följa dig. Lycka till med allt 😀 

 9. Annelie

  Väldigt fint avslut. Tack för att du delade med dig av ditt liv, mtk av det iaf. Hoppas nu verkligen att resten blir fantastiskt =) Spread your wings Malin! ^^ <3 Kommer sakna dig såklart, men blir glad av att veta att du gör saker nu som du mår bra av för det förtjänar du! Många sakniga kramar på dig, o har du vägarna förbi Höganäs ngn gång så vet du min intsta va? 😉  (Eilenna85) hihi… 😉  kramar på dig! <3

 10. Madde

  Kommer verkligen sakna dig! Varje dag har jag gått in på din blogg och hoppats på nya inlägg. Helt klart den bästa bloggen jag följt (och enda som jag hållit fast vid..)
  Tack så jättemycket för dessa åren, det har varit jättekul att få följa dig 🙂 Vi ses på instagram! <3
  Ha det bäst Malin, du är en fin människa! 😀

Annons
stats