fastnade i en köttkvarn | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

fastnade i en köttkvarn

Tycker ni verkligen det är så kul att sitta och kränka människor? Good luck, mig knäcker ni inte. Jag tycker det är rätt underhållande att läsa era kommentarer om min hand. Tror ni att mina fingrar ska börja växa pga era kommentarer eller? =)

 

hand

Nej, nej och nej. Min hand kunde helt enkelt inte utvecklas i min mammas mage som den skulle så därför blev den så. Tråkigt svar jag vet, så vet ni vad vi gör? Vi hittar på något annat! Så från och med nu när någon vrålglor eller frågar vad som hänt så ska säga något av detta:
hand1
hand3

 

och varför i hela friden skulle jag ta mitt liv för att min vänstra hand inte ser ut som alla andras? det verkar ju bara lustigt,”Miixx tog sitt liv pga hon inte ville ha sin hand fast hon redan hade haft den i 20 år”.
Mjaaa.. Och att min hand skulle vara från en annan planet? Det hade mest varit coolt faktiskt. Tänk att kunna gå runt med något på sin kropp som kommer från rymden, riktigt ballt! :D

hand5

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Håller med dig! Jag vill också ha en hand från rymden. Hur coolt vore inte det liksom? Det vore ganska intressant och se folks ansiktsuttryck om du säger typ att dina fingrar har rymt. Riktigt fyndiga svar ju! Bra blogg!!! Tror jag varit och läst din blogg förut men tappade bort adressen. Tycker det är modigt av dig att ändå våga visa handen på bloggen. Var stolt över den, ingen annan har ju en likadan! Synd att folk verkligen inte har något annat liv än att lägga sig i andras….

 2. Steffi

  Jag har också en sk. missbildning, fast på båda mina händer men de funkar helt normalt, ser bara inte ut som alla andras. 😉

  Det är så jävla trist att det finns så tröga människor i den här världen och håller och skriver som de gör! Det är deras beteende som gör att man ibland blir ledsen och tänker att “varför var just jag tvungen att födas såhär”. Men det är därför jag BEUNDRAR dig för du är verkligen stark och står upp för dig själv och även för oss som inte vågar riktigt! Go on! Haha det är bara att kräkas på de dumma jävlarna!

 3. Matilda Hedelin

  Hahah du är ju för jävla skön! 😀 fattar inte dom no lifers som känner att dom behöver kränka en annan människa för att själv må bra, usch! Fortsätt som du gör, du är grym och likaså din blogg! 😀 (vuxenpoäng för likaså)

 4. llEmmall

  Ja ibland undrar man var mänskligheten är påväg, och om vissa är födda i farstun och uppväxta där.. ?
  Tur det finns folk som dig Miixx! Det du skriver får mig alltid att ha ett leende på läpparna, och kan komma på mig själv med att sitta och småfnissa framför dataskärmen, man blir genuint glad av att läsa din blogg! Keep spreeeed the positive löööööve hunny! 🙂

 5. Sara

  Alltså ibland undrar jag hur folk tänker. Snacka om att man måste må dåligt eftersom man väljer att kläcka ur sig sånt där. Usch. Du är grym Malin! Önskar också att jag hade ditt självförtroende. Stå på dig!

 6. Annelie

  Tänk om man kunde dela med sig av självförtroende. Asså den som har ett starkt kan ge lite till en annan. Hade du “donerat” lite till mig då, Malin? 😛

Annons
stats