festade loss igår, epilepsi, & hotell | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

festade loss igår, epilepsi, & hotell

Hej på er och förlåt för att jag inte uppdaterat er. Men det är ju långfredag så då har jag haft extra lång tid på mig att blogga hehe..
Nej men igår så var jag ute på riktigt partaj alltså. Det var riktigt kul även om jag knappt minns hälften från vissa delar av kvällen/natten men jag hann med att både förfesta på två ställen, lifta, vara på klubben och träffa MASSA roligt folk, ramla ute och mina nya byxor gick sönder (jävla klackarnas fel..), och vara på efterfest. Det hände så galna saker så om jag hade nämnt hälften här hade ni tappat hakan. Och jag vill helst inte att ni ska sitta där utan en haka pga mig och mina påhitt.

Sandra och Petra sov hos mig inatt och imorse hände en hemsk sak. Minns ni att jag berättat om att jag fått epilepsianfall tidigare ett par gånger? Det hände imorse igen.. Jag har bitit sönder min tunga och jag var helt borta imorse. Ni som har någon kunskap om just epilepsi förstår vad jag menar. Nu mår jag bättre iallafall och jag är med min bääästa vän Sabina i Malmö! Vi ska ju bo på hotell hela denna helgen och fira att vi båda fyllt år, att vi är så grymt roliga och att det är påsk. Visstfan, det är påsk.. Jag har inte sett påskharen detta året heller. Nästan så jag börjar tro att han inte finns.. Liksom jultomten har jag iallafall träffat! =)

Imorgon ska jag visa massa bilder från vårt hotellrum.. Vi har pyntat med ballonger och hela köret och snart ska vi fixa tårtan hehe. Men nu ska vi fortsätta att kolla på Lets Dance, mysa och ta det lugnt. Är fortfarande lite omtumlad efter morgonens händelse.
Bjuder på en bild igår. Mina ögon ser inte nådiga ut alltså.. Jag vet, ni är inte vana vid att jag festar och tro mig det är inte jag heller. Men det var verkligen den bästa utekvällen!

mysig bild va? en av nackdelarna med epilepsianfall. man biter sig som fan i tungan..

ep1

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. isabella

    Låter läskigt :/
    Är man aldrig i medvetandet när man får ett anfall? Hur länge pågår ett anfall och hur hur ska folk i omgivningen göra när du får ett anfall? Förlåt fall jag frågar massor om det..men vill veta och du måste såklart inte svara om du inte vill snacka om detta.. 🙂

    För har en kompis till mig som också har epilepsi, fast hon får inte såna anfall, utan kan bara sitta och stirra rakt ut bara helt plötsligt och hör ingenting under de anfallet..

  2. Fanny

    Det är bra om man har något att bita på under ett anfall, att någon i din närhet stoppar tillexempel en plånbok i din mun, då biter man Inte tungan:)

Annons
stats