firade nyår i london detta året! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

firade nyår i london detta året!

lon1

Nu under nyårsafton som var 2012-2013 så var jag i London tillsammans med min bästa vän Sabina, hennes pojkvän och med mitt ex. Jag ångrar verkligen inte att vi åkte dit, för själva resan och London var väldigt fint och trevligt men jag mådde inte bra då under de omständigheterna som var då, annars hade den resan kunnat bli en riktigt drömresa men för mig var det lite mer åt mardrömshållet.. Det vill jag inte gå in på, så jag tänkte ändå berätta för er vad vi gjorde och visa lite bilder o sådär =)

Vi besökte fotbollslaget Chelseas hemmaarena vilket var kul även fast jag inte är någon fotbollsfantast. Jag och Sabina hade grymt kul på vårt egna lilla vis typ att fantisera om nakna fotbollsspelare när vi var i deras omklädningsrum.. Sen besökte vi vaxmuseét Madame Tussauds, åt brittisk god mat, åkte såna dubbeldäckarbussar och shoppade.
Vi var där bara i 3 dagar så vi försökte hinna med så mycket som möjligt. Eftersom vi kom dit på nyårsafton så var vi så sjukt trötta allihop då vi hade gått upp så tidigt för att hinna med flyget, så det blev inte så mycket festande på nyårsnatten men trots det kom vi inte tillbaka till hotellet förrän vid typ.. 4? Vi stod vid Big Ben tillsammans med en kvarts miljon andra människor(!!!!!!!) och när vi skulle ta oss därifrån så var det helt sjukt galet asså. Det blev kaos på gatorna, vissa gator stängdes av, och det tog flera timmar för att bara komma till tunnelbanan.. Nu i efterhand kan jag skratta lite åt det, men den natten var jobbig pga det var så mycket människor, jag och Sabina hade världens skoskav så till slut fick vi ta av oss skorna. Trots detta så var det “lugnt” i London, det var inte massa berusade människor eller slagsmål vilket var så skönt.
Jag vill aldrig mer fira nyår i Sverige för jag tycker det är så irriterande och blir en så stor grej av vart man ska vara, med vilka o allt de snacket, men att åka till en stad som är bland det mest populära stället i världen att vara på just under nyår kanske inte är något jag vill göra om haha!! Det var kul att få se så mycket, sen är ju brittiska så himla härligt att lyssna på också =)

Det är ett ställe jag absolut hade velat åka tillbaka till, men under andra omständigheter isåfall.
Har någon av er varit där eller vill åka dit?

lon2

lon3

lon4

lon5

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Hej! 
  Jag och min pojkvän tänkte åka till London över nyår dock är jag lite orolig att affärerna har stängt nyårsafton och nyårsdagen? Vet du något om det. Hade varit väldigt tacksam för svar!
  Kram. 

 2. Ella

  Kika gärna in på min blogg ellaalhallen.devote.se Har börjat om på nytt så har inte skrivit så många inlägg men kommer vara grym uppdate och massor av bra inlägg;)

 3. Sara

  Oh London! Har varit där en gång på sommaren och i höst ska jag och en tjejkompis ska dit till hösten! Så underbart! 😀

Annons
stats