Följ min moderkaka | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

Följ min moderkaka

Igår skaffade min moderkaka instagram, hon fattar absolut ingenting men vem gjorde det i början? Jag själv trodde ju att det bara var en redigeringsAPP så när jag fick veta att man kunde följa varandra så fick jag ta bort lite bilder, speciellt när jag upptäckte att över 500 stycken följde mig trots att jag aldrig hade skrivit ut mitt användarnamn haha lite pinsamt sådär 😉
Jag ska lära min kära mamma allt jag kan om instagram, hon kan typ inte ens ladda upp bilder. Vilken tur att hon har mig som hjälper henne med både profilbild och presentation.. Haha!
jag är en fantastiskt pålitlig dotter och skulle aaaaldrig göra något opassande.
Följ henne gärna , Trollunge71 =)

20130131-121540.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats