de senaste åren.. | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

de senaste åren..

Jag satt och tänkte på hur mina nyår sett ut de senaste åren och tänkte dela med mig. De senaste åren har verkligen varit olik de andra…

2007-2008 – Det var här jag träffade Daniel första gången som jag sedan blev tillsammans med (han som inte finns längre), jag och min kompis festade nästan ihjäl oss haha och vi hamnade på akuten. Jag var 15 då.

2008-2009 – Här drack jag också för mycket, shit.. Minns ingenting, bara att min mamma och låtsaspappa fick komma och hämta mig innan tolvslaget för att jag inte kunde stå på mina ben så de fick köra över en timme för att hämta mig haha galet. Hade hunnit vara på festen i kanske två timmar, jag vet inte hur jag lyckades.

2009-2010 – Jag och en jag var tillsammans med då firade nyår med min familj och med en annan familj i ett skitstort hus som ser ut som ett slott, vi drack lite champange men annars var det väldigt lugnt, det tyckte jag var väldigt skönt.

2010-2011 – Då firade jag nyår i Las Vegas med min pappas familj, tyvärr låg jag på hotellet och sov på tolvslaget haha men allt annat i Las Vegas var sjukt kul.

2011-2012 – Jag var ensam hemma med min dåvarande pojkvän, vi beställde fetaste exotiska plankan med rostbiff och grejer, och en lyxig efterrätt med Ben&Jerry och annat. 

2012-2013 – Detta året kommer bli kalaskul, vi är i London wooho. Vi ska sova på hotell, äta ute, stå vid Big Ben på tolvslaget och ha det riktigt kul och mysigt!

Hur brukar ni fira? ja detta var en fråga, så svara!

Förra nyår såg jag ut såhär!

ökhlöibg

loh

nn

Efterrätten från förra nyår

Nyår i Las Vegas för två år sedan

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Gott nytt år Miixx! Du ANAR inte hur avundsjuk jag är på dig som får fira nyår i London! Ha så himla trevligt 🙂
  Min familj brukar bara fira hemma och sedan gå ut och skjuta raketer 🙂 Vi gör inget speciellt egentligen 🙂
   

 2. Elin

  Brukar inte fira på något speciellt sätt, med familjen och raketer helt enkelt! 😉 Men jaa, snart börjar ju tiden när jag inte firar hemma längre, kommer säkert om typ 2 år festa ute med min bästa vän 😉 <3
   
  Gott nytt år Malin!

 3. Lovis

  Vi har alltid middag hos oss och så. Hur mysigt som helst, men nästa år blir det feeeeeeeeest för min del. Men jag skippar nog alkoholen. Det blir väl någon cider kanske..;) 

  Gott nytt år på dig 
  Kramar

Annons
stats