första advent! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

första advent!

Godmorgon/godmiddag!

Idag är det söndag men även första advent, och jag har längtat efter denna dagen i nästan 2 veckor för att detta är första “lugna” dagen på väldigt länge för mig. Eller ja, lugn och lugn vet jag inte om den blir? Jag ska hem till en kompis och så ska vi ha adventsmys som vi som sagt planerat i nästan två veckor.. Vi ska göra pepparkakshus, baka pepparkakor och lussekatter, sätta nejlikor i apelsiner, kolla på Victorias Secrets julshow, dricka glögg ute på balkongen bland all julbelysning och bara mysa helt enkelt och imorgon börjar julkalendern så då ska vi upp kl 07 och kolla på den! Jag funderar på ifall jag ska göra en liten video av det hela adventsmyset idag men vi får se =)

Påtal om video så har jag prcis filmat en adventsvideo till er. Haha alltså jag kan säga som så att den blev rätt fail för jag hade ingen aning om vad jag skulle säga och sen händer det en sak i början som är så jäkla typiskt mig, MEN, jag har inte klippt ihop den ännu så ni får se den senare.

IMG_0941

IMG_0938

IMG_0943

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annelie

    Älskar December o Advent. Hur mys som helst ju. O Ni verkade ha en mysig planering för dagen. 🙂 Blev det mys?
    Själv hade vi en hektisk söndag. Julstäd. Våttorka golv, damma, städa, plocka undan, plocka fram pynt, pynta, tvätta, ut o handla, kolla museum, kolla kröningen av Lucia i kyrkan, mer pynta osv osv osv. =) Sedan avslut med julmiddag med tänt adventsljus. Så i det stora hela en fin söndag 🙂 hihi.

Annons
stats